Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szten Márs

    nagyúr

    válasz Siera #4718 üzenetére

    Igen, én is olvastam ugyanezt, amit linkeltél, amikor gitárt választottam. (Lehet mondjuk akkor még kevesebb review meg hsz volt itt) Aztán megpengettem a Fender CD60-at is, meg a Cort AD850-et is, és a Cort mellett döntöttem fejben ;) Aztán még inkább kicsit olvasgattam, kutakodtam, és lett egy árkategóriával feljebb lévő, az Earth 70.
    Lényeg a lényeg: ezek a review-ek nem mindig teljesen megbízhatóak. A legkülönbözőbb gitárokról írják, hogy mennyire jók, azokról is, amikről személyesen tudom, hogy rettenetesek, pl: [link] (Ki is igazítottam kicsit az ott szereplőket egy hsz-ben :DDD ). Általában dicsérik az emberek a saját gitárjukat. Vannak, akik viszont nem elégedettek semmivel és tökmindegy milyen gitárjuk van, szidják. Nem nagyon bíznék mindenesetre ilyen értékelésekben. Tessék, vannak olyan oldalak is, ahol nem a tulajok értékelgetnek: [link]

    Igen nagy hátrány, hogy nem tudod a leendő gitárodat megpengetni. Úgy lenne az igazi. Mindenesetre ha minimalizálni akarod az árat, az Epiphone marad a tippem, nem jársz rosszul vele. (Igen, próbáltam már, teljesen korrekt volt.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák