Sziasztok!
Csak egy aprócska kérdésem lenne ez ep45-ud3r tulajoktól!Még régen szórakoztam a memóriákkal, meg a slotokkal, hogy egyszer szállításnál olyan hibajelenség volt hogy hibázott a gép, kék halál minden, pedig előtte jól működött, egyből gyanakodtam a memóriákra hogy kimozdultak picit, ez létezhet?Hogy elindult ugyanugy a gép, csak hibázott...
Akkor helyre igazitottam őket és akkor jó volt már utána, csak nagyon furcsálltam a hibát!
A másik meg hogy a gép csak akkor volt hajlandó elindulni ha az 1. és 3. slotba ( sárgák) raktam a memókat, ha átraktam 2. és 4.esbe (piros slotok) akkor vagy elindult vagy nem( és olyankor kisipolt), azt hittem ennek nincs jelentősége, de gondolom akkor először a sárgákat kell feltölteni és ha esetleg több memóriám lenne akkor mennének a pirosba...

egy master meg slave résznél sincs semmi, sejtésem szerint azért mert a bios az ide vezérlőket érzékeli és ez ahci mód külön kezeli ezt az egészet ezért van hogy utolag lefuttat egy scant az ahci eszközökről és ott már kiirja őket!Na mind1, most minden jól megy, nem foglalkozok vele csak szeretem tudni a dolgok miértjét 

)

várok picit, hátha lesz P-s