Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Atlantis

    veterán

    válasz Ferink #8384 üzenetére

    1., Search.pro-ban add meg az útvonalakat és töltesd be vele. Utána megtalálja az almappákat. Ha a tapasztaltabb kollégáid ezt nem tudják, többet inkább ne kérj tőlük tanácsot.

    2., Rendszeresen készítek nagy metszeteket WF4-gyel (mai napig jobban kedvelem a rajzkörnyezetét, mint a Creo-félét) és nincs vele semmi gond, legalábbis nem a megjelenítéssel. Nálam nem hibázik, alkatrészt nem hagy ki, csak amit én zártam ki. Abban igazad van, hogy sraffozás módosítása közben görgővel zoom-olni nem túl szerencsés, azzal hajlamos elpöcsölni, akármilyen erőművet is használ az ember. Megoldás: ne görgővel zoom-olj, hanem használd a nagyítás ikont, azzal lényegesen gyorsabb. Abban is lehet igazság, hogy menetes alkatrészek sraffozását nem szabványosan jeleníti meg, évezredek óta megvan ez a nyűgje a ProE-nek, emiatt is szívesen megrugdosnék pár segget Massachusetts-ben.

    Igazából így, hogy nem látom a konkrét modellt, rajzot és a használt beállításaidat, nehéz megmondani, mi a gondja.

    >>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

Új hozzászólás Aktív témák