Hirdetés

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • Elnéztük a mai dátumot

    ma Nem holnap, ma mutatkozik, pontosabban mutatkozott be a HTC U24 Pro, csak elnéztük (mármint én) egy nappal a dátumot.

  • Már elstartolt az AMD nyári játékpromóciója

    ph Ezúttal a Navi 32 XL és XT GPU-val szerelt videokártyákhoz kaphatunk két, tavaly megjelent programot, amiket egy négyes listából válogathatunk ki.

Új hozzászólás Aktív témák

  • kirkri

    addikt

    válasz Outlander #3475 üzenetére

    Félreértettem az előző hozzászólásod, elnézést kérek. :R

    Mivel írták, hogy a kiírt árak csak tájékoztató jelleggel szerepelnek és dollár alapú az elszámolás így a kör bezárult. Nem azért, mert a kettős konverzióval nem járnál jobban, hanem azért, mert mindenképp dollárban számolnak.
    Az, hogy más devizában fizetsz az járható út ahol van erre lehetőség.

    Itt sem teljesen fekete-fehér az ügy, gyanítom, hogy a Mastercard és a VISA elszámolás különbözik.
    Leírom egy személyes példában, de ez itt már nagyon off.

    Vásároltam az angol Sportsdirect-en és forintot választottam fizetőeszköznek. Később egy magasabb összeg lett lekönyvelve, mint amit jóváhagytam a rendelés elküldésénél. Miután megreklamáltam a dolgot, küldött az Unicredit egy hivatalos válaszlevelet, hogy a Mastercard mindig abban a devizában végzi az elszámolást, ami annak az országának a hivatalos pénzneme, ahova adott eladó cége be van jegyezve. Ezért hiába vásároltam elvileg forintban, a következő konverzió történt: GBP>EUR>HUF. Azóta mindig inkább a VISA kártyámmal (Erste) vásárolok ott, és ha forint a végén fizetendő összeg, akkor mindig ugyanannyit fizetek, mint amit jóváhagytam. A számlán is sima forint vásárlás szerepel, nincs árfolyam feltüntetve.
    Hogy ez az Unicredit, vagy a Mastercard hülyesége volt-e, azt úgysem fogom megtudni.

    [ Szerkesztve ]

    21 éve a Prohardveren! ™

Új hozzászólás Aktív témák