Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cece04

    tag

    Sziasztok,

    rövid beszámoló következik :)

    amióta elkezdtem a futást kb 2 hónapja, azóta két opció szerint megyek: vagy a helyi parkban futok a kialakított rekortán pályán vagy elmegyek egy nagyobb körre az utcán. Mostanában viszont úgy érzem, hogy a rekortánon való futás nehezbben megy, lehet, hogy a puhasága miatt van ez, nehezebb elrugaszkodni? közben beszereztem egy pega 36-ot a nagyobb nike kedvezmény alatt még, az is sokat tompít.

    illetve amióta elkezdtem, most először éreztem úgy tegnap, hogy nagyobb szenvedés nélkül le tudom nyomni a 8km-es két nagyobb emelkedőt (kb 1,5 + 1 km) tartalmazó körömet, a sebességem 7 felett volt egy hónappal ezelőtt (sík pályán 6:40) , most 6:33, a pulzus is mászott valamit lefelé (átlag 157), de az nagyjából hasonló, mégis érzetre sokkal könnyedebbnek éreztem. A temptót tudtam volna növelni még , de most élveztem, hogy így kellemes, mert általában vagy izomzatilag érzem magam kevésnek vagy erőnlétre, de most egyikkel sem volt gond. Nem tudom, hogy ez most az áprilisban futott total 100km hatása e, vagy az új cipő kezd bejáratódni vagy a tészta ebéd + datolya vagy a kellemes hűvöskés időjárás okozta e... vagy esetleg minden egyszerre, de remélem egyre többször lesz ilyen :)

    A suunto app mindig 5.0-ra értékeli az edzéseim PTE-jét, ami alapján "nagyon megerőltetem magam, nem kéne túl sűrűn ilyen edzést csinálnom", ezt mennyire érdemes követni? érdemesebb lenne kicsit visszavenni és alulról építkezni türelmesebben?

    A valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Új hozzászólás Aktív témák