Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tomcica

    Topikgazda

    válasz gombi01 #10992 üzenetére

    A rutinnal kb 10mp +- tevedessel meg tudod saccolni,HA jo es pontos irammeno vagy (ami egyfajta adottsag),de Gombi jol mondja kell biztos pont,felem a 400-as palya az,ha kint futok a Tisza mellett akkor minden 500m-nel van karo ergo egy sima stopperora eleg is.
    Ha surun utaznek es sosem lenne biztos pont,akkor azonnal vennek vagy egy Garmin 210-et hasznaltan v. FR15-ot ujonnan,ha van keret akkor siman a 220-at persze,vagy a Polar V400-at,a pulzustmerest valszeg nem hasznalnam csak a lassu futasoknal neha,hogy ne fussam el tul magas pulzusra,de a GPS kellene!

    @newboy911: en nem forditanam meg,meg is indokolom miert,a resztavos edzeshes PIHENT kell hogy legyen a tested,kulonben nem tudod minosegesen megcsinalni,akkor meg fittyfenet se er,a hosszut ha nyogve-nyelve is,de faradt allapotra lekocogod,max morci leszel mert mar nyikorog itt-ott vagy mert nem tudtad feltolteni es kipihenni magad az elozo napi resztav ota,DE ha nem 5K alatt versenyzel,akkor ez inkabb hasznodra valik,mint karodra,hiszen egy felmarcsin v marathonon jol jon h faradt labra is tudsz meg menni,pont azt szimulalod es edzeted igy,szoval szerintem ne csereld fel :N

    There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

Új hozzászólás Aktív témák