Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HUNNIA1920

    őstag

    válasz krisz242 #92503 üzenetére

    A NOS-11 magasabb kategória, mint az NFB-29, viszont ha csak a fejhallgató erősítő részét nézzük, akkor számok alapján nem erősebb a NOS-11. Én személy szerint a régi Sabre DAC-okat eleve kerülöm, de (ahogy olvasom) ma már azért azok között is találni szerethetőt.

    A HE6 SE v2 azért nem egy egyszerű fejes, bár nézzük a jó oldalát, sok erősítő eleve kiesik, így túl sok közül már nem kell válogatni. :D

    Az Edition XS és a NOS-11 remekül szól együtt, nem érzem, hogy bármiféle összeférhetetlenség lenne a hangjukban. Erőből nyilván nincs hiány, az XS hangja meg olyan, amilyen. 500 dollárért nem keresem a hibákat. Amiket idáig próbáltam zenei stílusokat, azokkal mind élvezhetően szólt. Hogy van-e feljebb? Persze, de nem hiszem, hogy a jövőt Hifiman vonalon képzelem el. Az Arya az olvasottak alapján nem hiszem, hogy jó döntés lenne az XS után, feljebb meg már az árak veszítik el az észszerűségüket (még használtan is). Így belátható távolságon belül nem látok más opciót az XS után, egyedül az Empyrean mozgatja a fantáziámat, de remélem az is letörik, miután meghallgattam. :)

    "Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."

Új hozzászólás Aktív témák