Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Clemi

    veterán

    válasz Danniel #11811 üzenetére

    Üdv a klubban :) Nekem másfél hónapom (az alatt a sok fél éjszaka) több tucat youtube videó és még több cikk, fórum hozzászólás és hasonlók elolvasásával megnézésével töltött időm ment rá a döntésre, aminek a vége az X-T10+18/2+35/2+55-200 lett a komplett 70D alá épülő DSLR szett helyett. Igaz a DSLR obik fele (drágábbik fele) még eladás alatt van de már nem cipekedek, viszont nagyon más a kezelés, nagyon át kell még szoknom az évek alatt beidegződött fogásokról.
    Például tegnap este sétáltattam a gépet és a tetején lévő vakuval kattingattam a karácsonyi vásárban. Örvendeztem, hogy milyen kellemes összhatású képek gyártódnak (bár fókuszt elég nehezen talált sokszor) a sötét ellenfényes helyeken, mire a végére rájöttem, hogy a délutáni szórakozásom után commander módban maradt a vaku... :W Gondolom sejti mindenki, milyen boldog voltam :((
    Mindezek ellenére a 35/2 remekül vizsgázott, bár nagyon keveset használtam, mert vagy szűk volt, vagy olyan torzítósnak éreztem a képét mikor a családot fotóztam, úgyhogy legtöbbet a 16-50 volt a vázon.

Új hozzászólás Aktív témák