Hirdetés
-
Befellegzett az Alone in the Dark rebootját fejlesztő csapatnak
gp A játék vegyes értékeléseket kapott, de nem gondoltuk azt, hogy ez lesz a sztori vége.
-
Olyan telefon lett az idei foci EB hivatalos mobilja, ami nem kapható Európában
ma Folytatódik a Vivo és az UEFA együttműködése, a készülékválasztás megkérdőjelezhető.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
PROHARDVER!
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
#75501312
törölt tag
válasz jansky1 #3543 üzenetére
Nem tudom ez mennyire segít, mert vannak itt
okosabbaktapasztaltabbak is, de sztem próbáld ki légkeverés nélkül.
Amikor légkeveréses módban sütöttem, kiszáradt és kemény lett a zsemle is, volt, amikor majdnem megégett már a teteje.
Mióta sima módban sütök, azóta jobb, nem száraz és nem ég meg + én 8-10 percenként ráspriccelek kis vizet.