Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz Sontir Fel #3982 üzenetére

    Nyugodtan menj felfedezni, a játék szépsége hogy szinte mindenhova el tudsz már menni az elején :)

    A bázisépitgetésnek később sok haszna lesz, de nem muszáj foglalkoznod vele. Viszont nagyon sok nyersanyagot és pénzt tudsz szerezni a településekböl, már csak ezért is megérheti velük foglalkozni.

    A supply line az (akár közvetetten) összekötött településeid között megosztja a nyersanyagokat, vagyis könnyebb lesz az építkezés például mert ami van nyersanyag az egyik településeden, azt a másikon is használhatod ha össze vannak kötve. Én minden új településnél először küldök egy lakost supply linera, így egyből meg tudok építeni bárhol bármit mert a fö településemen ott a rengeteg nyersanyag, amit így mindenhonnan elérek.

    A tankos az nem tudom pontosan melyik, az asylumnál lévő öröket nyugodtan megölheted, sok xpt és felszerelést / pénzt tudsz szerezni onnan mert amíg el nem kezded a secret of cabot house küldetést addig mindig lesznek ott új örök (respawnolnak).

    Amúgy érdemes majd megcsinálni a secret of cabot house küldetést előbb utóbb mert a végén a döntéseidtől függően komoly jutalmat fogsz kapni. ;) De utána már nem fognak az asylum örök respawnolni.

Új hozzászólás Aktív témák