Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vezadr

    csendes tag

    Kedves Fórumozók!

    Van egy Epson wp-4535 multifunkciós készülékem. Most márciusban lesz 3 éves, tehát még garanciás, regisztrálva is van a termék. A problémám az, hogy nem akar sárgát nyomtatni. Egészen eddig eredeti patront használtam hozzá, csak tegnap vettem egy utángyártott sárgát, hogy kipróbáljam, azzal sem megy-e. (a szakbolt eladóinak tanácsára) Hát nem ment. Ki is vettem egyből, visszatettem az eredetit. Felhívtam az Epson szervizt, ahol azt mondta a hölgy, hogy csak jövőhét vége felé lesz működő szervizük (???). Aztán elkezdtem a neten utánakeresni, hogy hogy érvényes a garancia. Megdöbbenve olvastam a következő mondatot:

    A jótállás nem vonatkozik "olyan alkatrészek cseréjére amelyek a Termék élettartama során cserére szorulnak, illetve az olyan részegységekre, amelyek (a használat mértéke és a kopás következtében) elérik élettartamuk végét. "

    13400 oldalt nyomtattam eddig a 3 év során. Nem gondolom, hogy ennyi idő alatt el kellene érnie bármelyik alkatrésznek is az élettartalom végét, nem ezért adtam ki anno 60000 Ft-ot. Ez az egyik. A másik, hogy felhívtam itt egy nyomtató szervizt. Látatlanban azt mondja, hogy ez tuti, hogy fejhiba, és ennél a készüléknél nem lehet cserélni, úgyhogy szép lassan el fog menni az összes színem.

    Gini

Új hozzászólás Aktív témák