Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ra3

    őstag

    válasz gboszi #56972 üzenetére

    Ebben az árfekvésben nagyon jó fejlámpákat tudnánk ajánlani fémből, 18650-es akksival, de azok ahogy felettem is le lett írva nem igazán jók futásra a súly miatt.

    A minőségi, de olcsó lámpás cégek (még?) nem nagyon mocorognak még ebben a kategóriában, és lehet hogy ez egy darabig így is marad, igazából a fejlámpák piaca is az utóbbi egy évben pörgött fel a 20 dollár alatti ársávban.

    Amit én nyugodt szívvel ajánlanék az ez a lámpa, viszonylag könnyű (elemekkel 76 grammot mértem most), 3 AAA akksival/elemmel sokáig elkaristol, a fénye is egész jó, bizonyos mértékig vízálló és bírja a strapát is (röpült párszor a fejemről).

    Módmemória nincs, 2 fokozat, utána piros, meg villogó piros, 5000k-nál fehérebb de még nem kékbe hajló fény, tisztességes műanyagalkatrészek.
    Nálam most is van pár darab amit el szoktam osztogatni, de volt amikor huzamosabb ideig használtam is, teljes megelégedettséggel, pedig szerintem egy lámpabuzitól nagy szó :), ráadásul egy fagyi ára, szóval ha nem tetszik akkor se vesztesz sokat.

    .

    [ Szerkesztve ]

    ''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''

Új hozzászólás Aktív témák