Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zola007

    veterán

    válasz Auratech #14136 üzenetére

    Szia
    Köszönöm a választ. Gondolom a fényrajzolat tér el, pontosan mit kellene látni különbséget a T6 és U2 között?
    mert én nem sok mindent vettem észre.
    Vagy csak rányomják hogy U2 és ugyanúgy T6 van benne, s esetleg két ugyanolyan lámpát próbáltam megkülönböztetni? :DDD
    (manafontról és lightmallsról vannak)

    Bringás lámpából én ilyesmire gondoltam, csak valami fényszegényebb kivitelre, illetve stroboszkóp és villogó nélkül, mert arra viszont az én szemem marhára érzékeny, így mindig igyekszem a mostani 170 lumenest is letakarva átváltani folyamatos <-> off között.
    Esetleg ebből nem lehetne kiforrasztani a strobit?

    Vagy ebből vennék 2db-ot a kormányszár két oldalára.

    Állítható fókuszos kellene, de annyira egy kaptafára nyomatják pedig nem lenne nehéz ideális lámpát tervezni. Mondjuk egy 400-500 lumen körül, a linkelthez hasonlóan egymás melletti leddel, biztosítóval (mint pl a vakutalpakon lévő karok) rögzíthető fókusszal, mondjuk 2-4db 16340-es akkuval.

    Pontosan milyen lámpád van?
    Nekem is az lenne a fő cél hogy lássanak, mert ha én nem látok, akkor max lassabban megyek vagy megállok körülnézni. Itt sem jobb Debrecenben a helyzet, a létező kerékpárutak 200 méterenként kereszteződésbe futnak. Én még akkor is megadom az elsőbbséget ha nekem járna, mióta ütöttek el majdnem zöld lámpánál is (az autónak piros volt)

    Valami levehető reflexszalagot vagy ilyesmit tervezek még rakni a vázra

    [ Szerkesztve ]

    Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

Új hozzászólás Aktív témák