Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Éjszakai műszak Archívum I (téma lezárva)

(#4051) KMan

KMan
(őstag)

Sziasztok megjottem bar ma nem leszek sokat.. :U

Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

(#4052) KMan válasza szalai56 (#4040) üzenetére

KMan
(őstag)

ne haragudj de meg nem volt idom osszekotozni a skennert az itteni geppel es hulla faradt vagyok ma se aludtam semmit. amit raszanom magam kuldom igerem ;)

Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

(#4053) kypre

kypre
(tag)

Na, mára ennyi is volt. Jön az alvás.

De azért az elmaradhatatlan, Napi Pocsék Rovat:

Kannibál törzset alkalmaz egy cég az afrikai leányvállalát őrző-vedőinek. Tartanak tőle, hogy el-eltünnek majd alkalmazottak, de semmi gond, mert a tőrzsfőnök Aghwopakitru-ra esküdött meg, hogy nem fognak megenni senkit legfeljebb csak a konkurenciától. Fél évvel később eltünik az egyik takaritó. Miután a körzete piszkos marad, keresni kezdik, nem találják. Összedobolják a kannibálokat, a tőrzsfőnök a rendőrök előtt mindekit megesket az összes szellemre, hogy ők ilyet nem (t)esznek.
Nyomozok el, tőrzsfőnök megkérdezi:
- Ki volt az?
Hátulról egy ifjú kannibal szól, hogy ő volt.
Főnök:
- Vazze! Nem megmondtam hogy a takarítókat ne bántsátok?!? Itt olyan jó helyünk van! Hat hónap alatt megettük a managementet, a kontrolling osztályt, a financial monitoringosokat, a strategic finance departmentet, a marketingeseket, az asset optimalisation expertise workgroupot, és a corporate customers relations officert, a kutya se vette észre! Erre te megzabálsz egy dolgozót

Jóéjszakát, és jó munkát mindenkinek
Sziasztok

Tiszta város leszünk, ma is gerlét eszünk!

(#4054) KMan válasza kypre (#4053) üzenetére

KMan
(őstag)

jo pihenest! ;)

(#4055) McLane válasza kypre (#4053) üzenetére

McLane
(újonc)

Jó Éjt....
Üdv KMan...

[Szerkesztve]

Legjobb szem az üvegszem,ha verekszem kiveszem... :)

(#4056) poffsoft

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Üdv mindenkinek, csak beugrani tudok (ma is), hiába meló van.
Jó virrasztást (de azért remélem én vagyok az első ma :DDD :) :D )
Szalai56: jók a fényképek, gondolom ma sem fogsz festeni. :O :DDD :D

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

(#4057) Brae válasza poffsoft (#4056) üzenetére

Brae
(őstag)

Detto, csak nem meló van, hanem pihennem kell :DDD

Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! http://href.hu/x/chbe

(#4058) KMan

KMan
(őstag)

sziasztok ma tanulas lesz. :U

(#4059) szalai56 válasza poffsoft (#4056) üzenetére

szalai56
(senior tag)

Ma szabadnap van. :D
Jó estét mindenkinek.

Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/

(#4060) KMan

KMan
(őstag)

wow de porgunk :DDD

(#4061) Feree13

Feree13
(őstag)

:F Keresem az életteli topikokat. Ez az?

"Nem veszélyes, inkább csak kellemetlen, mint amikor egy ötéves gyerek fojtogat"

(#4062) KMan válasza Feree13 (#4061) üzenetére

KMan
(őstag)

nem :D
szerk: najo ejszakankent ez megy, csak ma vhogy megse :F

[Szerkesztve]

(#4063) Feree13 válasza KMan (#4062) üzenetére

Feree13
(őstag)

Nem akarsz velem egyet neten UT2003-azni? Vagy valaki?
Légyszííí :DD
ott lehet igazán levezetni a fáradt gőzt :DDD

[Szerkesztve]

"Nem veszélyes, inkább csak kellemetlen, mint amikor egy ötéves gyerek fojtogat"

(#4064) KMan válasza Feree13 (#4063) üzenetére

KMan
(őstag)

nem tudok sajna a benti geprol. de UT-et gondolom masik is jatszanak neten szval csak talalsz vkit ;)

(#4065) Feree13 válasza KMan (#4064) üzenetére

Feree13
(őstag)

Köszi de nem. :O Van vagy 6 magyar aki rendszeresen ut-zik, azok meg most asse tudják hol vannak. :(((

(#4066) KMan válasza Feree13 (#4065) üzenetére

KMan
(őstag)

nem vagom az UT-t, de a 2k3 az regi, hogy ilyen kevesen jatszak? :F

(#4067) Feree13 válasza KMan (#4066) üzenetére

Feree13
(őstag)

Jaja nagyon kevesen, pedig a hangulata simán veri a 2004-et, sokkal pörgősebb, nehezebb. Ja akkor lehet hogy ezért :U

(#4068) KMan válasza Feree13 (#4067) üzenetére

KMan
(őstag)

neha neha AvP2 jatszom neten, nincsennek tul sokan a magyarok, de van par klan aki rendszeresen jatszik. ugytunik veri az UT 2k3-mat :U :P

(#4069) szalai56

szalai56
(senior tag)

Vagyok, csak megnéztem a Hair-t. :D

(#4070) KMan válasza szalai56 (#4069) üzenetére

KMan
(őstag)

meg egy cigi, aztan gep kikapcs es heggesztem a skennert ;)

(#4071) Feree13

Feree13
(őstag)

Háháhá most lettem tag! Jujj de jó. :DD :DD

(#4072) szalai56 válasza KMan (#4070) üzenetére

szalai56
(senior tag)

:F Ezt nem értem.

(#4073) KMan válasza szalai56 (#4072) üzenetére

KMan
(őstag)

mondtam asszem tegnap reggel (vagy mikor :F) hogy atlokom majd a cikket, csak be kell szkennelni. A szkenner viszont nincs osszekotve ezzel a geppel. perpill egyik geppel sem, mert nem hasznaljuk.

(#4074) szalai56 válasza KMan (#4073) üzenetére

szalai56
(senior tag)

Igy már értem :))

(#4075) tildy válasza Feree13 (#4063) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Mi csak normal (régi??? ) unrealt nyomunk, capture de flag üzemmódban...

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#4076) KMan válasza szalai56 (#4074) üzenetére

KMan
(őstag)

eleg kemeny melo lesz, 2 kabel+1 gombot meg kell nyomni... :DDD

(#4077) e=mc² válasza KMan (#4076) üzenetére

e=mc²
(őstag)
LOGOUT blog

de legalabb van mit csinalnod :)

A vilagvege erdeklodes hianyaban elmarad...

(#4078) szalai56 válasza KMan (#4076) üzenetére

szalai56
(senior tag)

Vigyázz nehogy megerőltesd az ujjadat :DDD :D

(#4079) Feree13 válasza tildy (#4075) üzenetére

Feree13
(őstag)

A 99-et? Aminek az a menüje van mint egy ablaknak a windózba? Azzal is játszanak még? Gyertek 2003-azni. Magyar alig van sajna és sok a reedmeer-es minigun+dd-s NOOB. :((

(#4080) szalai56 válasza Feree13 (#4079) üzenetére

szalai56
(senior tag)

Nekem a játék az IG1-el kezdődik éa az IG2-vel végződik :P

(#4081) Feree13 válasza e=mc² (#4077) üzenetére

Feree13
(őstag)

Miért unatkozol nagyon?

(#4082) szalai56

szalai56
(senior tag)

Jó éjt mindenkinek. Elmentem aludni.

(#4083) KMan válasza szalai56 (#4078) üzenetére

KMan
(őstag)

vazze megkarmolt a gep. 2 helyen is nyilt sebbol verzek. ha lejegeljuk a karom talan meg vissza lehet varrni. (2 kis karc) :)
szerk: elkuldtem.

[Szerkesztve]

(#4084) e=mc² válasza Feree13 (#4081) üzenetére

e=mc²
(őstag)
LOGOUT blog

en ugyan nem

(#4085) KMan

KMan
(őstag)

omg mar fel3van :Y

(#4086) e=mc² válasza KMan (#4085) üzenetére

e=mc²
(őstag)
LOGOUT blog

meg 2 ora es vilagosodik

(#4087) KMan válasza e=mc² (#4086) üzenetére

KMan
(őstag)

meddig vagy?

(#4088) e=mc² válasza KMan (#4087) üzenetére

e=mc²
(őstag)
LOGOUT blog

nemtudom

(#4089) KMan

KMan
(őstag)

Zarora.

(#4090) szalai56 válasza KMan (#4083) üzenetére

szalai56
(senior tag)

Máskor nyugodtan hívj, mivel a gyerek mentőképzőbe is jár. Profi elsősegélynyújtó. :DDD

(#4091) szalai56 válasza KMan (#4089) üzenetére

szalai56
(senior tag)

Megkaptam :) Szép dolog az ifjúságnak a nemtanulást sugallni. :Y

(#4092) tildy válasza Feree13 (#4079) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Fut linuxon? Ha nem, akkor nem megyünk.
Egyébként nekünk szerintem a legelső unreal van meg. Jaja a 99es.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#4093) Feree13 válasza tildy (#4092) üzenetére

Feree13
(őstag)

Hát ha megy az elődje akkor szerintem a 2003-is megy! Általában kompatiblis mindenki lefele!

(#4094) szalai56

szalai56
(senior tag)

Szépjóestét mindenkinek.

(#4095) jasszer válasza szalai56 (#4094) üzenetére

jasszer
(senior tag)

Neked/Nektek is.

Apokalipszis? Ezeknek?!

(#4096) KMan

KMan
(őstag)

Sziasztok/jo reggelt! ;)

(#4097) KMan válasza szalai56 (#4090) üzenetére

KMan
(őstag)

Ide meg Rossz doki is keves lenne :D

[Szerkesztve]

(#4098) KMan válasza szalai56 (#4091) üzenetére

KMan
(őstag)

:F hol sugallok en nem tanulast? :DDD

(#4099) szalai56 válasza KMan (#4098) üzenetére

szalai56
(senior tag)

Írásbelire semmit sem készűltem..... :D

(#4100) KMan válasza szalai56 (#4099) üzenetére

KMan
(őstag)

egyertelmuen nyomtatasi hiba. :U ;]

ma dolgozol?

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Éjszakai műszak Archívum I (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.