Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Éjszakai műszak Archívum I (téma lezárva)

(#4501) szalai56

szalai56
(senior tag)

Most épp azt keresgélem, hogy az új helyen milyen netem legyen? ADSL-Invitel vagy PR-kábelnet?

Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/

(#4502) KMan válasza szalai56 (#4499) üzenetére

KMan
(őstag)

ha mar lezaras, ugytudom :F hogy ma jon Pestre Bush. megbenul az egesz varos. amugy nem ertem minek van szukseg a 30 pancelozott Audira meg a parkolo jarmuvek elszallitasara (az utlezarasok meg egy dolog) de ha mondjuk egy folias taxiban vegigurulna egyreszt sztem pl. egy Vectra taxi-ra senkise fog raketavetovel lovoldozni az Ulloin es nekunk is jobb lenne. (mondjuk a belvarosi kozlekedes nappal ugy halal ahogy van, engem szemely szerint meg spec nem erint a dolog, mert mas szakaszon mozgok.)

Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

(#4503) poffsoft válasza KisDög (#4497) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

1.) nappal NagyDöglés :DDD :C
2.) Este sok kóla/kávé,miegymás
3.) kevés biciklizés
4.) Klima kikapcsolva/nincsen
5.) valaki koffeintablettára cserélte az altatót
6.) ilyen /olyan napok vannak :Y
7.) frontérzékeny vagy
8.) nem vagy álmos :DDD
9.) beütött a kánikula....
:DDD :B :o :D :((( :)) :C

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

(#4504) Nimda válasza KisDög (#4497) üzenetére

Nimda
(őstag)

Jó az anyag..:DDD

CHUCK NORRIS MEGHALT...de már jobban van...

(#4505) KisDög válasza poffsoft (#4503) üzenetére

KisDög
(újonc)

Vanbenne valami vagy csak egyszerűen életmóot váltottam az utóbbi napokban és nem fáradok le elégg..:D ezen mosmtár segíteni kell mert idegesít nagyon.. lefárasztom, vagy lefárasztatom magam :D:D :)) :C

''Semmi bajom az önkielégítéssel, ez szex valakivel, akit szeretek.''

(#4506) poffsoft válasza szalai56 (#4501) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

invitel :F :F :F
akkor földiek leszünk :F :F :F
/egyébként- maga a szolgáltatás- nem rossz, söööt, kábelnet üsz-hez képest (meg m. pgs hez pláne) kiváló az üsz, support, ya, 1 héten belül kötöttek..../ :R
rejtett UP az egyébként kevéssé kedvelt ex-telefonszolgáltatómnak

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

(#4507) poffsoft válasza KisDög (#4505) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

yaya, csak apa ne legyen TÚL fáradt (életmódváltás miatt) :DDD :D

(#4508) poffsoft válasza Nimda (#4504) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szánombánom, de 10 mp-ig gondolkodtam, aztán valami marhanagyot csattant mellettem a földön, Én meg leestem a székről.......
:DDD :C :Y :)) :)) :))

(#4509) KMan válasza KisDög (#4497) üzenetére

KMan
(őstag)

ha mar harom napja fennt vagy az mar komoly tulfaradas, en a helyedben nem mozdulnek ki otthonrol nagyon konnyen elajulhatsz. ja es ne vezess. ilyenkor mar rohadt nehez elaludni fekve nezd a tevet vagy vmi.

Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

(#4510) KisDög válasza poffsoft (#4507) üzenetére

KisDög
(újonc)

Apa? ezt ha kifejtenéd bővebben megköszönném..:) de amugy a válaszom azlesz asszem hogy nincs apa..:) csak alkalmi:D néhanapján:))

(#4511) szalai56

szalai56
(senior tag)

Elég volt mára, elmentem aludni. Mindenkinek jó éjt.

(#4512) poffsoft válasza Nimda (#4504) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

TŰZSZERÉSZ vagyok.
Ha futni lát, Kérem próbáljon
velem lépést tartani!

(#4513) KisDög válasza KMan (#4509) üzenetére

KisDög
(újonc)

Inkább túlpihenve vagyok..reggelre valahogy elalszom de jólenne tudni hogy csinálom hogy előbb elkezdhessem..:)

(#4514) poffsoft válasza szalai56 (#4511) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ilyen korán?
ja, a szabi fárasztó :DDD :DDD :DDD
Jóccakát.....

(#4515) szalai56 válasza KisDög (#4510) üzenetére

szalai56
(senior tag)

Férj, barát, élettárs stb :Y (feltéve ha a megadott adataid igazak)

(#4516) poffsoft válasza KisDög (#4510) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

papa - mama
apa - anya
stb. stb.

de te is levágtad, azér látom :B :))

(#4517) KisDög válasza szalai56 (#4515) üzenetére

KisDög
(újonc)

Életkoromból kifolyólag férj ill. élettárs furcsa lenne, barátom meg nincsen elég szabad szellem vagyok:) ;]

(#4518) poffsoft válasza szalai56 (#4515) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

asszem ez konzisztens premissza....
mer' ha igen, akkor igen.
Ha meg nem, akkor virtuálisan akkor is igen...

Vagy nem???
:o

(#4519) KMan válasza szalai56 (#4511) üzenetére

KMan
(őstag)

Jo pihenest! ;)

(#4520) poffsoft

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

párpercre el-
Bammm.... megin' meló van..... :O
:))

(#4521) KMan válasza KisDög (#4513) üzenetére

KMan
(őstag)

ezt most nem teljesen ertem. :F adataid alapjan egy 13 eves lany vagy aki megjegyzem hallkan odaverte az egyeni (68oras) recordomat grat. :D

(#4522) KisDög válasza poffsoft (#4518) üzenetére

KisDög
(újonc)

Fúúú..ezekután lehet hogy sikerül elaludnom..:D:D lehet hogy megis próbálkozom vele mégegyszer ha nemmegy feladom.. szép napot az elkövetkezendőkben:) :R

(#4523) KisDög válasza KMan (#4521) üzenetére

KisDög
(újonc)

ŐőŐőőŐő..hátakkor ennek sürgősen utána kell járnom:D igazából ma regisztráltatott vélem egy kedves ismerősöm mert ő nagy Fórumoló:D és nekem is tetszik:) 17 vagyok.. és lány egyébként:)

(#4524) KMan válasza poffsoft (#4518) üzenetére

KMan
(őstag)

ez mar nekem sok.. ;] :Y

(#4525) KisDög válasza KMan (#4524) üzenetére

KisDög
(újonc)

Elnézésed kérem elég fárasztó lehetek:D :))

(#4526) KMan válasza KisDög (#4523) üzenetére

KMan
(őstag)

ja meg kakao ami ilyenkor segithet vagy pohar sor, esetleg jeg dupla whisky-vel hogy jol aludjal el. :DDD

(#4527) KisDög válasza KMan (#4526) üzenetére

KisDög
(újonc)

Mamár lecsúszott 3 kisvadász:D sajnos whisky nincs itthon de beszerzem , feliratom orvosság gyanánt..:) kössza tippet:D

(#4528) KMan válasza KisDög (#4525) üzenetére

KMan
(őstag)

spec puffsoft kollega se a konnyen dekodolhato hsz-eirol hires :DD

(#4529) KisDög válasza KMan (#4528) üzenetére

KisDög
(újonc)

A mondatod végéhez még felkell nőnöm vagy túl fáradt vagyok...:)ez a két variáns létezhet azthiszem ugyhogy tényleg megyek és vízszintesbe erőszakolom magam ..örültem :R

(#4530) Nimda

Nimda
(őstag)

Ne menj el..:O...megakartam kérdezni hogy szerinted érdemes e vennem elektromos szúnyogirtót...?...idén nagyon harapnak a szúnyogok...:(...:DDD

KisDögnek ment...

[Szerkesztve]

(#4531) KMan válasza KisDög (#4529) üzenetére

KMan
(őstag)

hsz = hozzaszolas :)
Joejt! ;)

(#4532) poffsoft válasza KisDög (#4527) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jóccakát... :O :O
(bár ha úgy nézem, nem hagytam hogy megdönthetetlen 96 órás nemalvási rekordot állitson fel KisDög) :DDD

(#4533) poffsoft válasza KMan (#4531) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

télleg már híre ment a dekódolhatatlan hsz-eimnek????? :Y :R
És akkor :DD :C legyek, vagy :O :O ???
most télleg :F :F :F
Nem mintha nagyon zavarna :O , de a nickem PoffSoft /ékezethelyesen PöffSoft/ :DDD
Halálkomolyan kérdezném, h. miért olvassátok oly sokan puffsoft-nak????
lécci segíccs!!!

(#4534) poffsoft válasza KMan (#4531) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

csak szakmai kíváncsiságból: Egyéb adatokat honnan szedted (pl:13 év) ???

(#4535) KMan válasza poffsoft (#4533) üzenetére

KMan
(őstag)

elnezest kerek, nemtudom, talan mert u-val konyebb kiolvasni. vagy mar reszemrol kezdenek osszefolyni a betuk..:U
en pl. ket kezemen meg tudom szamolni azokat az embereket akik kepesek megjegyezni hogy a masodik betu is nagy a nevemben.

[Szerkesztve]

(#4536) KMan válasza poffsoft (#4534) üzenetére

KMan
(őstag)

mail cimebol.

(#4537) poffsoft válasza KMan (#4535) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem kirívó eset, azér -leginkább segítségképpen - érdeklődtem... :R :R :R
igen, igen, az is nehéz ügy h. 2 nagybetű....
bár, most hogy említed eccerűen :
KéjMen?
:))

(#4538) Nimda válasza KMan (#4536) üzenetére

Nimda
(őstag)

No igen az elég hasracsapott...:DDD...de a lényeg hogy lány...:D

(#4539) poffsoft válasza Nimda (#4538) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:DDD :D

(#4540) KMan válasza poffsoft (#4537) üzenetére

KMan
(őstag)

vegulis tokmind1 mert elvileg az elso 2 betu lenne a monogrammom. ergo ezert nagy betu. CS-s ''palyafutasom'' alatt meg a klantarsaim se voltak kepeset megjegyezni, akik meg kivulallok voltak azoknak a clan-tag meg konnyen megjegyezheto volt anno. --> [SAS]

[Szerkesztve]

(#4541) KMan válasza Nimda (#4538) üzenetére

KMan
(őstag)

mailcim vegen allo ket szamjegy vagy a szuletesi datum pl: kman86@xy.hu vagy az eletkor kman20@xy.hu

:U nem? :DDD

(#4542) Nimda válasza KMan (#4541) üzenetére

Nimda
(őstag)

Akkor inkább nem akarom látni...:DDD

Ha születési dátum...;)

[Szerkesztve]

(#4543) KMan válasza Nimda (#4542) üzenetére

KMan
(őstag)

? :F

(#4544) poffsoft válasza KMan (#4543) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

kr után 13, de az 1913 sem sokkal jobb .... :DDD :D :DDD

Azért nekem 1-2 reggem nem azért xxx007, mert 1007-ben születtem....
bár a 7 éves még sanszos :)) :)) :))

én a nick végén a számokat simán számlálónak 'hiszem'...... :F :B
[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#4545) poffsoft válasza KMan (#4541) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:P Most vágom le!
Akkor Te 20 éves vagy...... ;] :DDD

(#4546) Nimda válasza poffsoft (#4545) üzenetére

Nimda
(őstag)

Ez komoly?....sztem csak példa volt...:DDD

(#4547) poffsoft válasza Nimda (#4546) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

vazze, pedig má privit is küldtem a KMan86@xy.hu-ra.......... :U :U :U

Igaz, csak valami Méler Démon válaszolt, meg angolul :B , de írtam neki, hha a PH!-n tud magyarul beszélni, mélbe is magyarul írjon . :Y :Y :Y
:D :DDD :)
Gyúrunk vazze' :F :F :F

(#4548) poffsoft

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

sajna mára vége!
További jó virrasztást, Baglyok!!!
:R

Uppsza!

Közben elvesztettem a (kvázi-) -mat.....
Kérhetek egy Gratulát :F :F :F
:R :R :R

[Szerkesztve]

(#4549) Nimda válasza poffsoft (#4548) üzenetére

Nimda
(őstag)

Gratula...:D...na én is megyek baleknak...;)

(#4550) aXXon válasza KMan (#4541) üzenetére

aXXon
(őstag)
LOGOUT blog

Annak amit mondasz az egyik fele faszság :DDD már bocs, de akkor minden évben csinál magának egy új email címet, mert egy évvel idősebb lett? Idén mé aaaa13@ jövőre meg aaaa14@ lesz nem?? :DD Think twice :))

"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Éjszakai műszak Archívum I (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.