Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Éjszakai műszak Archívum I (téma lezárva)

(#3001) qtrica válasza KMan (#3000) üzenetére

qtrica
(senior tag)

Mire gondoltál, mikulás sapka nélkül? :)

Yoda Jr.

(#3002) szalai56 válasza KMan (#3000) üzenetére

szalai56
(senior tag)

Lebuktam. ;] Állítólag közölnek.

Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/

(#3003) KMan

KMan
(őstag)

Najo eleg a hulyulesbol. :DD nekifekszem kicsit ''kemenyebben''. :B Meg leszek az este folyaman.

szerk: remelem lesz vmi exclusive topless falinaptar kiadas is :DDD

[Szerkesztve]

Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

(#3004) qtrica

qtrica
(senior tag)

Valami nem stimmel, eléggé gyér a forgalom.Mit csinálnak a kollégák?

Yoda Jr.

(#3005) szalai56 válasza qtrica (#3004) üzenetére

szalai56
(senior tag)

Pedig nem én kezdtem, akkor szoktak ilyen kevesen lenni. :O

(#3006) szalai56 válasza KMan (#3000) üzenetére

szalai56
(senior tag)

[link] A középső kép hasonlít ránk.(ill. ezt is csináljuk)

[Szerkesztve]

(#3007) Kokog

Kokog
(lelkes újonc)

jo estet mindenkinek!

Feri bácsik kíméljenek!!!

(#3008) szandisas

szandisas
(őstag)

sziasztok! ... kitetek nyelvtanról a sok hiányzás miatt, és szakesten leittam a bánatom... 6 db 2/1 es boros kólánál kezdődöt a verseny, ahol a csapatokból 2-2 ember ivott 3-3 dl bort húzóra... én voltam az egyik ;] aztán még egy kis piai... fál óra vonatozás, és végre haza értem... ma már nem függök.... nem bírok :( további szép estét ;)

aláírás

(#3009) qtrica válasza szalai56 (#3006) üzenetére

qtrica
(senior tag)

Akartam már kérdezni, miért vesziti el hamar a fehér szinét a felező vonal az úttesten?Németeknél autózva szinte vakit éjjel a felfestés.

Yoda Jr.

(#3010) szalai56 válasza qtrica (#3009) üzenetére

szalai56
(senior tag)

Ha termós jelet nézel az is vakít. (üveggyöngyöt szórnak bele)

(#3011) KMan válasza szandisas (#3008) üzenetére

KMan
(őstag)

megvan az alibid az elgepelesekre:D

Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

(#3012) KMan válasza szalai56 (#3005) üzenetére

KMan
(őstag)

Meglatjak hogy tied a napi kezdo post es be se mernek mereszkedni a telapo ''barlangjaba''. Vagy miben lakik :F Hazikoban gondolom.

Szerk: vazze mar megint hulyesegeket irok:DDD

[Szerkesztve]

(#3013) szalai56 válasza KMan (#3012) üzenetére

szalai56
(senior tag)

Lehet igazad van. Ezentúl csak nagyon késön jövök kezdeni. :D

(#3014) KMan válasza szalai56 (#3013) üzenetére

KMan
(őstag)

Reszemrol ennyi volt a ma este. Kitartast a meg maradoknak! Joccak! :o

(#3015) szalai56 válasza KMan (#3014) üzenetére

szalai56
(senior tag)

Kicsit még maradunk (2órát), bár már éledezik a város, egyre nehezebb dolgozni :O

(#3016) szandisas válasza KMan (#3011) üzenetére

szandisas
(őstag)

bazz... vannak esetek amikor másnap megnézem, hogy hol szóltam, hozzá valamihez, mert kiesnek dolgok :B megláccik a helyesírásomon a nyelvtan... ;) sajna ez van. gépelni is alig tudok, de inni legalább nagyon :C :))

aláírás

(#3017) qtrica

qtrica
(senior tag)

Estét kivánok a nagyérdemű közönségnek. :)

Yoda Jr.

(#3018) KMan válasza qtrica (#3017) üzenetére

KMan
(őstag)

Szintugy. Ma este is porgunk ezerrel :DDD

(#3019) KMan válasza szandisas (#3016) üzenetére

KMan
(őstag)

meg a kisebbik rossz mikor a hsz-ekre nem emlexel ;]

(#3020) tildy válasza qtrica (#3017) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Én még mindig benn a melóhelyen:O

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#3021) szalai56 válasza KMan (#3018) üzenetére

szalai56
(senior tag)

Kellene, mert nem én nyítottam. :DDD
Jó estét mindenkinek. Megvettem a B*ikket és nem voltunk benne :O

(#3022) KMan válasza szalai56 (#3021) üzenetére

KMan
(őstag)

Hali. óóó elfelejtettem Bl*kkelni. Talán azért ment ki a fejembol mert alukaltam egesz nap (sehogy se birtam felkelni). Hogyhogy nem?:F

(#3023) KMan válasza tildy (#3020) üzenetére

KMan
(őstag)

Te mar dolgozol? Azt hittem meg csak most vegzel. :F

szerk: marmint suli.

[Szerkesztve]

(#3024) szalai56

szalai56
(senior tag)

Nem tudom, lehet késöbb adják le, vagy le sem adják, mert jött közben jobb téma? :F

(#3025) Kokog

Kokog
(lelkes újonc)

ilyen szar 1 ejszakat!!!!a gepeim betojtak,nem megy a melo :O a fonokom orulni fog

Feri bácsik kíméljenek!!!

(#3026) tildy válasza KMan (#3023) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

(Már van egy diplomám) De dolgozom+suli is...

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#3027) KMan

KMan
(őstag)

Szep jo estet! Van meg valaki?:U

(#3028) KMan válasza KMan (#3027) üzenetére

KMan
(őstag)

Mindenki alszik?:F

(#3029) joe69 válasza KMan (#3028) üzenetére

joe69
(senior tag)

en ebren vagyok, bar mart nem sokaig:)

I LOVE NYC

(#3030) KMan válasza joe69 (#3029) üzenetére

KMan
(őstag)

akkor jo pihenest neked! ;) ugy tunik ma este nem lesz valami nagy forgalom.

(#3031) KMan válasza KMan (#3030) üzenetére

KMan
(őstag)

És tényleg nem volt. Ugyhogy en is elmentem aludni. :o

(#3032) szalai56

szalai56
(senior tag)

Jó estét mindenkinek. A tegnapi nap igazolt távollét, mivel ballagáson voltam vidéken. :C

(#3033) szandisas válasza szalai56 (#3032) üzenetére

szandisas
(őstag)

Hali! én ma voltam egyik jó barátom ballagásán, és egy elb@szott buli volt... helyette mehettem volna ingyen meccsre, és koncertre, de nem. nekem barátom.
jövő héten lehet itt fleszek szinte minden nap, mert uccsó 7 a suliból, és minden tanár rájött, hogy nem írtunk ZH-t, és a ''leadandók hol vannak''? :F :O

aláírás

(#3034) KMan

KMan
(őstag)

Kicsit keson, de azert en is erre tevedtem. Szep estet ha meg van valaki:U

(#3035) joe69 válasza KMan (#3034) üzenetére

joe69
(senior tag)

en vagyok:)

I LOVE NYC

(#3036) KMan válasza joe69 (#3035) üzenetére

KMan
(őstag)

meg a vegen ide szoksz:DDD

(#3037) KMan

KMan
(őstag)

Mar jonnek a nappalosok ugyhogy zarom az ejszakai muszakot es en is megyek pihenni. Szep napot mindenkinek! :C :o

(#3038) jasszer

jasszer
(senior tag)

Rekordközeli nyitás: 19-től reggel 7-ig nyomom, üdv mindenkinek!

Apokalipszis? Ezeknek?!

(#3039) szalai56 válasza jasszer (#3038) üzenetére

szalai56
(senior tag)

Jó estét mindenkinek. Tegnap nálam nem ment a PH. :F

(#3040) KMan

KMan
(őstag)

Nocsak, ilyen korán kollégák? :DDD Nekem asszem 2 napja nem ment 02:00 kornyeken. Jo munkat! :C

(#3041) Dodi72

Dodi72
(PH! addikt)

Holnap kezdem én is! :O

http://polirmasters.5mp.eu/web.php?a=polirmasters AUTÓKOZMETIKA FELSŐFOKON

(#3042) KMan válasza Dodi72 (#3041) üzenetére

KMan
(őstag)

Most nekem is fullos lesz ugy 2 het. :O Minden ejjel itt fogok orjongeni ;]

(#3043) Nimda válasza Dodi72 (#3041) üzenetére

Nimda
(őstag)

Detto...hacsak nem teszek látogatást a dokimnál...(reggel óta az egyik fülem megadta magát..:()

CHUCK NORRIS MEGHALT...de már jobban van...

(#3044) jasszer

jasszer
(senior tag)

Nemtom Ti h vagytok vele, de az én melóm javarészt arról szól h itt üldögélek (néha egész éccaka), tulképpen 2-3 percekre foglalnak csak le az utasok... Tudtok vmi jó elfoglaltságot, amit gépen lehet nyomatni és nem feltűnő? (+ nem igényel háttértárat = pen-drive-ról futtatható adott esetben) :)

Apokalipszis? Ezeknek?!

(#3045) KMan válasza jasszer (#3044) üzenetére

KMan
(őstag)

Szep menet lesz a tied reggel 7 ig :Y ma este en is leszek amugy reggelig. 1 szavazat aknakeresore. Muszak vegere megdontod a 3,6 sec-es guiness-t. :DDD

(#3046) jasszer válasza KMan (#3045) üzenetére

jasszer
(senior tag)

Hja, én mindig 12-órázom. Aknakereső nem begyere annyira, vmi konstruktívabbra vágyom... :)

Eddig a SimCity2000 és a Transport Tycoon Deluxe jutott eszembe... Nincsenek itt vmi bika gépek.

Apokalipszis? Ezeknek?!

(#3047) KMan válasza jasszer (#3046) üzenetére

KMan
(őstag)

Valami online jatek? Texas Hold'em Poker? PH!? :DDD

[Szerkesztve]

(#3048) jasszer válasza KMan (#3047) üzenetére

jasszer
(senior tag)

Áhh, sajna felejtősek az online cuccok, elég rendesen korlátozva van a nethozzáférés + semmi install-lehetőség... (se kodek, se java, semmi)

Szalai56: Nem egészen, de ha tudsz vmi kihagyhatatlant ne tartsd Magadban... ;)

[Szerkesztve]

Apokalipszis? Ezeknek?!

(#3049) szalai56 válasza KMan (#3047) üzenetére

szalai56
(senior tag)

Szerintem valami mellékesre gondolt :P

(#3050) KMan

KMan
(őstag)

najo most elmentem tanulni kicsit, majd jovok.
Mellekes? :U ;]

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Éjszakai műszak Archívum I (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.