Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vorosfold

    csendes tag

    válasz havri1 #64116 üzenetére

    Teljesen jól értetted, de még nem utalta vissza, még csak felajánlotta a refundot, még nem fogadtam el. És a termékről sem mondanám, hogy teljesen rossz, csak nekem nem felel meg a minősége, de mondjuk ez mindegy, mondhatjuk rossznak is.
    Viszont ha visszapostázom neki és a paypal nekem megtéríti a postaköltséget, az y összeget a paypal akkor is harmadik félként teszi bele ebbe az egészbe annak érdekében, hogy mind a vevő, mind az eladó nullára tudjon kijönni belőle. Tehát ez mindenképpen egy ajándék pénz a paypaltól, kifejezetten csak a szegényebb országoknak, nyilván nem csak felebaráti szeretetből, hanem hosszútávon ebből hasznot is remél az elégedett üzletfelek megtartásával.
    De az lesz akkor valószínűleg, hogy case lesz belőle, ha visszakapom a szállítási költséget is, akkor visszapostázom és kérem a paypalt, hogy térítse meg nekem.

    Viszont írhatna valaki egy példát, hogy milyen helyzetre is vonatkozik akkor ez a második lehetőség, a "The return costs were deducted from the refund of my item", mert erre én most nem találok választ.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák