Hirdetés
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
Daniel Alves #29447 üzenetére
igen? na, akkor meg is mutathatnád, hogy hol, de pont ugyanez legyen
supreme7...
-
SUPREME7
őstag
50-50. ~$59 éppenhogy 45Euro alatt van jelenleg. Ha ajándékként küldi (Ajándék küldemény, ellenszolgáltatás
nélkül) akkor az 45Euroig vám és áfamentes. -
Outlander
addikt
válasz
Daniel Alves #29447 üzenetére
Ráadásul arról még talán lélekben is elhiszed h eredeti...
-
pohár
félisten
halihó!
egy ilyet vennék majd nemsoká, mennyi az esély rá, hogy a vámon megakadjon?
-
tamas1985
tag
válasz
peter889 #29442 üzenetére
Elvileg úgy listáz hogy utolsók közé teszi amelyik nem szállít hozzánk vagy nincs neki beállítva(Shipping not specified).
Attól függ mit fizetsz ki, inkább a sima posta jellemző.
Ezt az eladó dönti el, Kínából sok az ingyenes(benne van a termék árában), sokan csinálják azt hogy olcsóbban adnak egy terméket de a postázási díjat meg magasabban szabja meg. -
Ybron
senior tag
Hello,
Úgy néz ki megpróbálkozok ebay-en is eladni.
Elsőnek azt szeretném megtudni, hol érdemes beregisztrálni egy terméket, UK, USA, DE?
Először csak EU-ba szeretnék postázni, aztán ha pozitívak a tapasztalataim akkor szóba jöhet USA, CA. -
peter889
őstag
Sziasztok!
A termékkeresésénél hol lehet bejelölni, hogy csak azokat a találatokat jelenítse meg, amelyiknél az eladó hajlandó Magyarországra küldeni?
A felhasználók általában futárszolgálattal vagy a postával küldik?
Még egy dolog: szeretném megtudni, hogy az egyes külföldi országok durván milyen postaköltséget számítanak fel a Magyarországra történő elküldéshez?
Köszönöm, előre is.
-
Andie
őstag
válasz
intercooler #29438 üzenetére
Én ebből sem látom, miafene ez
Tudom, n00b vagyok. -
Tamás88
őstag
válasz
intercooler #29436 üzenetére
Ez meg mi? Amúgy már én is várok 2 csomagot HK-ból, remélem jövőhéten megérkezik.
-
intercooler
őstag
Sziasztok!
Pár napja érdeklődtem mikor jöhet meg a csomagom usából, hát ma
22.-én adták fel [link] ma hazaértem már bent volt az értesítő, gyors siettem is ki de nem erre számítottam (13. óta várok 2 trafót hong-kong-ból) szóval nagy meglepetés ként ért. 1 hét alatt itt volt amerikából
Természetesen a postán nem kellett aláírni semmit
Megkaptam a hibátlan árút szinte "nevetséges" áron
-
Andie
őstag
válasz
faresz5 #29432 üzenetére
Igen, kezdek ráérezni a dologra, már vettem is 2 apróságot (egy mini egeret 700 ftért, meg egy vasember maszkot a fiamnak 1000ftért -világítós szemmel!!! -
)
Bár ez a free-nemfree shipping még mindig megtéveszt néha, de kezdem szokni. És persze a .hu valóban felejtős, alig van fent valami.
Mostmár csak arra kéne rájönnöm, hogy az ebay.com miért hiszi, hogy usában vagyok (és át sem lehet állítani), mikor otthonról netezek - és miért tudja jól, hogy Hungary, mikor innen a cégtől?... -
faresz5
aktív tag
a magyar oldal kezdődnek való, 80%-a az áruknak nincsen fenn ,ami az co.uk,n com-n fenn van.
ha a pénz számolás a gond,(átváltás) kicsit gyakorlod és rááll a fejed, és tudni fogod mindjárt kb mennyi a 20 dollár vagy a 32, pl. (bankod honlapján az aktuális közép árfolyammal számolva.) -
TheWich
csendes tag
Én jobb szeretem az angolt, elvégre ugyis külfldi valutában kell fizetned, és ha kommunikálnod kell akkor szintén azon a nyelven kell az eladóva. Így Advanced Search, magyarnál gondolom részletes keresés vagy valami hasonló a nyitja a dolognak.
Hopp. Ez valahogy másképp van az angolban és ennél lényegesen több kategória is van mint ami itt látható... Itt
-
Andie
őstag
Az ebay.hu -n hogy lehet részletesen keresni? (pl free shipping vagy 1$-os akciók, stb)
-
kirkri
addikt
válasz
prannk #29428 üzenetére
Valami okból kifolyólag az eBay eltávolította az aukciót. Az eladó megvan még? Nekem akkor jött egy ilyen üzenetem, amikor az eladót kitiltották. Ettől függetlenül a termékem megérkezett rendben.
Ha nem érkezik meg amit vettél, akkor a PayPal fogja visszafizetni a pénzed. -
prannk
őstag
Üdv!
Ez van a vásárolt termékem helyett:
This listing was removed by eBay. If you already paid for the item, we recommend that you wait 10 days from the expected delivery date to see if the item arrives. If you did not pay,you are no longer obligated to pay for this item. If you have a problem with the purchase, you can resolve the problem by filing a claim through our resolution center.
Ez mi? Már kedden feladta.Attól még megkapom nem? 7000 99,7% positivja van.
-
miroon
aktív tag
Eléggé sokan bedőltetek a kamu eladóknak (köztük én is).
Na hát leírom a történetem,ami azzal zárult,hogy visszakaptam a pénzt .
Leütöttem kapásból már két tabletet ebayen (ha már lúd legyen kövér),egy kamu eladótól. Kezdő vagyok még a témában,így bedőltem neki,úgy gondoltam hogy biztos ennyiért adja a tabletet,mert ebayen sok minden olcsó,és mégis megéri az eladóknak. Miután leütöttem sokan mondták,hogy ez bizony scam lesz. Kezdtem is aggódni,de már egyből kattintottam is a paypalre,hogy megnyissam a case-t. Megnyitottam,az eladótól kaptam csomag követési számot, itt megint felcsillant a szemem,hogy hátha még is. A csomagkövetési szám élt,de még mindig benne volt a pakliban,hogy ez bizony nem tablet lesz. Meg is érkezett,kis boríték,látható volt,hogy ez bizony nem tablet. Ha itthon vagyok amikor hozza a postás akkor át sem vettem volna,de átvette édesanyám. Na hát kibontás után egy érme fogadott a csomagban. A kibontást felvettük videóra haverommal, lépésről - lépésre,elküldtük paypalnek,amire csak annyit reagáltak,hogy küldjem vissza a feladónak. Na majd persze,nem küldöm én vissza valószínűleg egy kamu címre,főleg nem egy zsák pénzért,úgy gondoltam nem éri meg visszapostáznom,mert lehet még a vissza postázás árát is elbukom. Ezt leírtam nekik,hogy én nem fogok postázni,mert nem érné meg. Erre ők pár nap után egy formanyomtatvánnyal válaszoltak. Kérték,hogy töltsem ki,és küldjem el nekik FAX-on vagy postán. Itt már kezdtem beletörődni,hogy bizony ez tanuló pénz lesz. Mert faxolni nem tudok, postázni meg nem akarok Dublinba. Nem is foglalkoztam vele, már bele is nyugodtam,hogy ez tanuló pénz,legalább tudom,hogy többet ilyet nem,és nagyobb körültekintéssel vásárolok legközelebb. Aztán az elmúlt nap nézem jött egy e-mail paypalről. Gondolkodtam is,hogy ugyan mit akarhatnak? De meglepően olvastam,hogy megkaptam a refundot.
Volt ám öröm,mentem is paypalre jelentkeztem be,hogy akkor ottvan-e a pénz,és ott volt.
Remélem nektek is hasonlóan zárul a dolog.
Jó refundolgatást!
-
Andie
őstag
Még 1 kérdés a shipping addressel kapcsolatban...
Bármire is keresek rá, a shipping and payments fül alatt csak United States van. Nem tudom átállítani, nem gördül le a lista. Már 25 dologra rákerestem, mindenhol felül azt irja, hogy Worldwide, de a shipping fülnél csak a ki.aszott usát engedi.
Megpróbáltam IE-ben (mer amúgy firefoxot használok), ott szépen beteszi, hogy Hungary (bár átállítani ezt sem engedi).Van erre valami megoldás? (vagy használjam ebayezésre az IE-t...)
-
CBool
tag
Sziasztok!
Jan. 21-én fizettem ki egy terméket (15 USD értékben), amely a mai napig se érkezett meg. Tehát ma van 38 napja, hogy megrendeltem. Most már érdemes nyitnom case-t, hogy visszakapjam a pénzem?
-
bul07
nagyúr
válasz
tamas1985 #29414 üzenetére
Az hogy bejelöli feladásra és esetleg még egy Tracking number is oda biggyeszt közel se jelenti azt hogy feladta
Nagyon sok befolyásoló tényező van még ha egy városból való a két eladó
Van e neki raktáron, vagy ő is akkor rendeli meg ha több darab összegyűlik
Menyi idő alatt adja postára ez függ a fentebbi dologtól is , de még függhet hogy összevár e megadott számú küldeményt mert nagy tételben olcsóbb postázni
És ha még fel is adta ki tudja hogy hanyadik szállító eszközre fér fel
És ha elindult akkor még nem egyből Magyarországra érkezik (általában) ott is tehet egy plusz kört
Aztán ha beér az országba ott a vámeljárás , ki tudja hogy pont az a konténert a sor végére tolják és mindig elé tolnak párat(vagy beragad az egyik aljára és ráborítják az érkezőket)
Ekkor még át kel adják a postának ott is tehet egy két potyakört (pl nekem volt olyan hogy a szomszédos faluban landolt a levelem és úgy irányították át de ez is +3nap volt)
És biztos van olyan tényező amit le se írtamÚgyhogy sok mindentől függ menyi idő alatt ér ide
Amúgy ide Magyarországra a 23-30nap a megadott ha ettől hamarabb jön az csak pozitív dologLegjobb ha ritkán néz rá az ember hogy mégis hol jár
Ha meg annyira fontos valami (névnap, más ajándék ami idő határos) akkor lehet más szállítással is kérni akár futár cégekkelNa mindegy is téma részemről kitárgyalva
-
prannk
őstag
Üdv!
Nincs semmi adat a nyomonkövetésnél.. Már 3. napja. Rossz ID adott az eladó vagy mi lehet? ru*********gb
-
faresz5
aktív tag
Csak megnyugtatásul (mennyire gyors tud lenni a posta és én nem sírok rívok)
Ma kaptam meg:
2012.12.04
12:36Item information :
Küldemény felvéve / Item accepted
2012.12.04
19:13Item information :
Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.12.04
22:50Item information :
2012.12.05
22:48Item information :
2012.12.11
19:39Item information :
2012.12.11
22:46Item information :
2013.02.25
22:15Item information :
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.02.25
22:23Item information :
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013.02.26
10:51Item information :
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure -
bul07
nagyúr
válasz
TheWich #29412 üzenetére
Na most már kimondom (és ne vegyétek sértésnek)
És változik valamit ha itt görcsöltök rajta , tessék íni a NAV-nak hogy ezzel meg azzal a csomaggal mi van hol van már , majd (jól) ránéznek rendesen , és lehet a következő ere a névre érkezőkre is
De még mindig nem értem a fő gondot mit számít pár nap, ha annyira sürgős vannak gyors formái is a szállításnak, aminél lehet verni az asztalt ha nem jön elég gyorsanNa mindegy
Most én is írjam be hogy ez a csomag merre van miért nem mutat semmit RA348804345CN , ja mert ma adták fel és még nincs a rendszerbe
-
TheWich
csendes tag
Egy szó mint száz.
Azt latolgatuk csak supreme7 kollégával, hogy jó pár napot kellett várni amíg a csomag elért kis hazánkba, aztán az én esetemben külföldi track oldalakkal már nem voltak követhetőek. Így a posta.hu trackon követtem.
Végeredményben egy 02.18-én feladott csomag Taiwanból - -> 02.20 án átrepült és itt van az országban. De csak - -> 02.23 án dobják át vámkezelésre - -> 02.27 ére írja azt hogy vámkezelve, de a csomag még mindig a szürke ködben van valahol akkor ne az eladót hibáztassuk már és a késői feladásokat.
A nagy részét a szállítási időből Mo-n tölti a csomag ezek szerint.Ugyan azon a napon ugyan azon a dátumon feladott csomag Kínából pedig tegnap megérkezett, pedig sima economy, standard post.
Ja és nem volt semmi vámügyintézői dolog, hogy a miatt tétlenkedtek volna.
-
TheWich
csendes tag
válasz
akela91 #29408 üzenetére
Hiába nézel banki árfolyamokat, általában a paypal nem azt használja, másik árfolyamon számol, más banki nyítási/zárási időpont, deviza közép árfolyam stb. Túl sok a változó.
Egyszerűbb ha lecsekkolod ebben a menüpontban mit szeretnél mire váltani:
Currency converter
From: $1.00 USD
To: British Pound Balance
Total: £0.64 GBP
PayPal exchange rate: 1 U.S. Dollar = 0.642657 British Pounds -
bul07
nagyúr
válasz
SUPREME7 #29407 üzenetére
Ott is emberek dolgoznak és amit a nyomon követési szám kiad nem biztos hogy fedi a valóságot
Amúgy is nem biztos hogy NAV-nál van volt a gond a posta is lehet ludas
Ide falura Budapestről kell 3nap hogy leérjen bár miHa ez nézzük.....(ezt töröltem, felesleges szócséplés, meg lehet egyeseknek rosszul eset volna) -
akela91
addikt
Paypalon nem találom, ha ebben a pillanatban szeretnék vásárolni ebayen 74Fontért valamit, az ebben a pillanatban mennyi FT-ba fog nekem kerülni, ha a PayPal váltja át a FT-omat Fontra. Valaki dobna egy linket, vagy megmondja mennyi most 1 font paypalnál?
-
SUPREME7
őstag
válasz
TheWich #29405 üzenetére
Aláírásos mivel csomagként jött. Ami amcsiból jött levélként, pici USB port laptopba, azt tegnap csak bedobta. Ez most zsanérpár a laptophoz.
bul07: Nem az volt sok, hogy ideért kínából, mert az engem is meglepett, hanem amit a vámolás után ültek rajta. Tavaly amiket rendeltem, mondjuk azok webshopos cuccok voltak, akkor még nem ebay-eztem, azok rendre 20-25 nap alatt jöttek. Karácsony előtt jött egy fülesem 11 nap alatt, én már azon megdöbbentem. Ez meg átjött 8 nap alatt még így is.
-
bul07
nagyúr
-
SUPREME7
őstag
válasz
akela91 #29398 üzenetére
Hát ez jó kérdés, ilyet találtam róla.
Az Európai Unión belül - a jövedéki termékek kivételével - nincs korlátozás arra vonatkozóan, hogy mit vásárolhatunk, illetve mit vihetünk magunkkal, abban az esetben, ha a vásárlás és a kivitel magáncélból történik.
Részletesebben:
http://www.euvonal.hu/index.php?op=mindennapok_utazas&id=22
Gondolom, ha kereskedelmi céllal veszed, és el akarod adni, itthon ugyanúgy adóznod kell utána, viszont magán célra nem hiszem, hogy lenne korlátozás. Legalábbis én ebből ezt szűrtem le.
(#29400) csomi3 Azért ne hagyd, hogy megvezessenek, időben nyiss case-t. Annak már rég ide kellett volna érnie, ha valóban fel lett adva. Se vám, se más akadálya nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- NBA és kosárlabda topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- ASUS routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest