Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • The DJ

    addikt

    Na ilyet se láttam még... találtam ebay-en pár terméket egy eladónál, ami brutálisan alacsony árért van kinn. Megnéztem többször is, nem kiegészítő, hanem maga a termék van fenn ennyiért. Nem másolat, nem kamu, valódi termék, amiből több 100 eladásra került már és az eladó is 100%-os. Létezhet ilyen? Meg merjem venni? Vagy ez valami átverés lehet? Ha én kifizetem a terméket, akkor köteles az eladó a feltüntetett árért elpostázni nekem?

    Olyat ír a termékleírás végén, hogy: "All items are sales promotion products in my store.It is absolutely worthy of more than itself price.When you receive the item,please you give me a positive feedback in my ebay if you are satisfied with it.When you receive it,you are not satisfied with it.Please you did not give me a negative feedback.Send an email to me,I refund the whole payment to your paypal account,or I send again the good item to you.Actally,you loss nothing.
    If you truly want to purchase more items from my store.Please you give me one positive feedback every 7 days when you receive them. Doing business is not easy in ebay.Please you understand."

    Tehát valami promócióról lenne szó és azért ennyire olcsók? Túl szép, hogy igaz legyen, de nem találom hol a buktató. :Y

    https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak.

Új hozzászólás Aktív témák