Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Taru

    tag

    válasz tevfik #15816 üzenetére

    Ismerem. Használható, az oldal escrowban megfogja a pénzt egy időre (nem tudom mi a limit, de én 20 nap után panaszkodok ha baj van, addig tuti megfogja, aztán a dispute végéig se engedi el, lehet paypallal is fizetni dupla biztonságért, többnyire visszaküldetik a terméket, ha nem jött meg akkor újra küldik vagy inkább refundol). Terméktől függően vannak természetesen hamis cuccok (főleg, hogy szinte minden eladó Kínai). Nem ajánlom pl: mobilokhoz, szoftverekhez, illetve bármihez amiben a márka fontos, illetve az eredetiség. Ugyanakkor ha olyan dolgokra van szükséged amik kis értékűek és nem baj ha koppintás akkor nyugodtan lehet rendelni.

    Én az uccsó mp3 lejátszóm innen rendeltem, működik, kitartó de 1.6GB 16GB helyett, persze nem is került annyiba. :DDD Rendeltem tőlük 1x Windows CDt, mondanom se kell, hogy hamis, érdekessége, hogy a vámosok megnézték (még a serialt is) és átengedték. :F De rendeltem már 14cms LED-s ventit is a gépbe, kifejezetten jót sikerült, erős fénye van, aránylag erősen fúj és még mindig megy ráadásul csöndesen (megérte a maga azt hiszem 200-300 Ftját). Illetve akinek Kínai cuccok kellenek (olyanok is akár amit itt nem lehet árusítani, mint klón telók, vagy csak tipikus Kínai cuccok, hangszerek meg ilyesmit) azoknak kifejezetten jó.

    Más (ebay): Nem tudom mondták-e már de ebay megsarcolja a postaköltséget is most már az eladóknak így azok (nem mind de van amelyik) úgy hirdeti a terméket, hogy a posta csak $0.01 de valójában küld majd egy külön invoicet és abban lesz feltünteve a postaköltség amit külön ki kell fizetni (persze ebben benne lesz az invoice költsége is ami 30 cent+ a posta amit akár több is lehet mint a termék ára, persze ez attól is függ mit rendelsz) vagy nem fogja postázni. Ha viszont ezt későn olvastad el, mert a hirdetés legaláján volt, és már kifizetted az általad valósnak hitt árat, abból lehet visszatart egy összeget mert vitted az idejét.

    Ezzel majdnem megjártam, de még utalás előtt olvastam a leírást ($0.01 postára nagyon fura volt), így gondoltam megosztom itt másokkal is (ha már valaki mondta akkor is inkább legyen itt többször mint egyszer se).

Új hozzászólás Aktív témák