Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz kirkri #11465 üzenetére

    Erről lenne szó: [link]

    265$ a termék, ami magában simán behazudható (lenne) mérőszalagtoknak, és a gyári doboz is minimalista design, viszont MSRP $499.99$, szóval már a 265$ is baráti, valamit elronthatott az eladó a címzésnél, és mások nem találták meg, mert eBay-en is vastagon 300$ felett kelnek el a használtak is.

    Én magam is licitáltam előtte pár darabra, és rendre kibuktam a 330$-os "lélektani határral", ez egy 6 órás aukció volt, ami látszólag érdeklődők nélkül ért véget.
    Bár talán a rutinosabbak féltek a friss eladótól, akivel végül én is megjártam, mert több mint egy hete nem tudok fizetni, és a legutóbbi "What do you think about the possibility that we may cancel this transaction?" levelemre sem válaszol két napja.

    65$ van megadva, mint USPS First Class Mail International

    Vásárláskor így gondolkodtam:
    A kettő együtt max 430$ lenne vámmal is, ami még mindig csak ~95 kHUF. eBay-en egy darabig esélytelen lenne ilyen olcsón találni, vaterán van kint a kicsit eltérő Photo verzió 100 kHUF-ért (azonos MSRP), ami nekem ugyan úgy megfelelne (minimális különbség van software oldalon, de olyan feature-ökben, amiket egyiken sem használnék). Viszont:
    - Ha mégis megúszom a vámot, már mindenképp olcsóbb kanadából.
    - Ez egy friss eladó, frissnek tűnő áruval, és nem tudom mióta porosodik a Vaterás gyereknél az övé. (Ezek a műszerek gyakorlatilag bármeddig használhatók, de a gyártó hivatalosan csak 1 évet vállal a specifikációban feltüntetett mérési határértékekre, ezután sjácban lehet komparáltatni, ami kb annyiba kerül, mint egy új. -> Sőt, ez a ColorMunki a legolcsóbb spektrométerük, így ennél hivatalosan nem is vállalnak hitelesítést, hanem mondják, hogy egyszerűbb venni egy újat.)

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák