Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • biga

    senior tag

    válasz doc #1728 üzenetére

    vagy mobit inkább, azjóval elterjedtebb :) Bár ha jobb ebook-ból konvertál, akkor ATW jobb talán, de ha sima szövegekből, vagy esetleg más olvasó is van, akkor inkább mobi.

    Szoszke: nem túl bonyolult. Könyvet usb-re dugva simán bemásolsz a gyökerébe, vagy ha regisztrálod a készüléket, lesz egy saját emilcíme a készülékednek, erre akár közvetlenül is küldhetsz könyvet, ha akarsz bárhonnan, a wifi bekapcsolásával (vagy a +G-vel is szerintem) rögtön leszinkronizál és annyi. Ha törlöd a készülékről, akkor is eléred akár a készülékről is az amazonos cloud tárhelyedet.
    Ha felteszed a calibre-t és ott beállítod alapértelmezettnek a Kindle-d emilcímét (persze előtte regisztráld a készüléket), akkor mindezt egyben megcsinál neked: konvertálhatod a könyvet, szerkesztheted a metaadatait és egyenesen rá is küldheted a készülékre.

    Nekem Kindle Touch van, de tudomásom szerint nagy vonalakban ugyan az (ahol nem, azt majd pw tulajok jelzik) : Olvasás közben ami fontos: kicsinyítés-nagyítás menüből vagy a szokásos 2 újjas technikával elérhető, szótár (amit beállítasz neki) egyszerűen rajta tartod az ujjad a szón, ami érdekel és megjelenik. Nem tudom, hogy alapulajok majd mondják :)ból benne van-e, de ha igen, akkor a menüből válthatsz álló vagy fekvő nézet között. Háttérvilágítás állítása is itt van, de ezt a kifejezetten PW t

    ''Fiatalok! Tiétek a jövő! Régebben úgy volt, hogy a miénk lesz. (Sándor György)'

Új hozzászólás Aktív témák