Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Libretom

    aktív tag

    válasz doc #1198 üzenetére

    A K4-es gyors-teszteddel tulajdonképpen sok tekintetben egyetértek. A lapozó gomb kialakításával, a könyvlistában történő lapozás kritikájával, és az se jó, hogy nem a könyv borítójával indul az olvasás.
    Nyilván mindenki megszokja a saját olvasóját, és alapvetően megszokás kérdése, hogy ezeket a peremre helyezett gombokat, a káva felületére szerkesztett gombokkal szemben nehezen kezelhetőnek tartod. Azt én is megállapítottam, hogy a K3-as lapozó gombjaihoz képest kevésbé igényes, és a "hátrafelé" nyomás miatt nem annyira kényelmes. Egyébként érdekes, hogy a Nook tesztekben általában a lapozó gombokat kritizálják...
    A lapozás sebessége pont jó, az más kérdés, hogy a Nook sebessége világbajnoki... Ugyebár minden viszonyítás kérdése. ;)
    A könyvcímek aláhúzása alatt nem tudom mit értesz. A pontsor (?) a könyvcím alatt kb. jelzi az előrehaladásodat a könyvben, és a pontsor hossza a könyv hosszát mutatja.
    Ennek az olvasónak a kijelző a nagy előnye, no és a kicsinysége. Ezen kívül hasonlítsd majd össze a fényképek minőségét a Nookkal....
    A menü-rendszert pedig meg kell szokni, mert ha nem is gagyi, de valóban erősen leegyszerűsített.

Új hozzászólás Aktív témák