Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jeffo

    tag

    válasz kicsirigó7 #9104 üzenetére

    A taiwani Maxell +R lemez szerintetek jól írható a Pioneer 215 íróval?
    Illetve egy ismerősömnek van valami külső Samsung író laptophoz, pontos típust nem tudom, neki is tervezek rendelni valami jobb minőségű lemezt mostanában.

    Én még évelején rendeltem Philips DVD+R (Taiwan) RitekF16 mideset, azt a Pioneer-em egész jól megírta, bár azóta nem ellenőriztem rá, de majd megpróbálok egy-kettőt összehasonlításképp. A Maxell lemez, ill. ez a mid eszerint tartósabb lehet?

    Mostanában az Itmedia Pro TTH02 UHC-t rendelgettem, majd felteszek néhány Plextoros tesztet, amit csináltam korábban az alapján jónak tűnt, és a Panasonic dvd felvevők is szeretik, stabilan kezelik, nem volt rossz egyetlen írás sem, sima olvasási teszt alapján (DVDInfoPro programmal teszteltem).

    Egyébként pont most akartam az ajánlás alapján rendelni a NEC 7260S írót, csak mire rátelefonáltam egy ismerősömre, hogy jár-e esetleg a Hardverker üzlet fele, addigra valaki megrendelte. Mondjuk nem baj, mert még tavaly évvégén a 7280-ast néztem ki, csak akkor még azt írtátok, hogy nem annyira javasolt, mert nem kiforrott a firmware. De gondolom azóta jött ki rá frissítés.

    Az Aqua Computer-nél van egy ilyen:
    Sony Optiarc AD-7261S-0B SATA DVD író LightScribe fekete OEM
    Valaki írta is az előbb.

    Ez is ilyen 7260-as jó minőségű, vagy csak a sima 7260-ast érdemes megvenni? Mondjuk nekem nem kell LightScribe funkció, sosem írtam ilyen lemezt, de ha már 7260-as kifogyott, akkor vennék egy ilyet most, ha ajánljátok, vagy lenne róla pozitív vélemény, hátha ez is kifogy hamarosan. Mert ha minőségi az írás tekintetében, akkor megérne ennyi pénzt is most nekem.
    Csak saját itthoni gépbe a Pioneer 215-ös helyére tudnám betenni, lévén hogy a Plextort hagynom kell a tesztelés miatt, ill. azt használom cd/dvd olvasásra is. Érdemes a Pioneer 215-öt lecserélni erre? Egyébként részben muszáj lenne is valamire előbb-utóbb, mert elromlott régóta a tálca mechanika, és csak úgy nyílik ki, ha állandóan van benne lemez. Különben meg nyomogatni kell 10-20-szor, vagy progival load-eject-et párszor rányomni.

Új hozzászólás Aktív témák