Bocsánat, egy kérdés:
Pioneer-116Dvel (ATA) 7-8-9 körüli Neroval, vagy esetleg IMGburnnal, Xp alól, a fentebb írt JVC+ TY lemezek mennyire ajánlottak a többi jobb lemezekhez képest?
Vagy a Piomhoz vegyek egy kategoriával olcsóbb fajtát? Tudom, nem mai a készülékem, de maga korában jónak mondták, most is elüzemel... 
Nem mindegy, Akácosból 4000local credit lenne a guriga, és nem tudom, van-e haver, akivel tudnék felezni, sok az 50 db...
de lehetőség szerint magamnak és a holnaputánnak írnék lemezt, tehát vackot nem veszek.
Üdv!
Jobb ma egy veréb, mint holnap egy véreb.

Maxell-ből talán még a régebbi 2.4x Ritek D01 lemezek mintha jobbak lettek volna,mint a mostani Ritek S04-es szarok. Azóta csak Verbatim,asztaliba DVD9 filmekhez,illetve archiválásra is és nincs semmi gondom. 

. Lg is megirja ezt MBI01RG40 .Szoval én a mondó vagyok hogy amig külön volt a két gyártó addig nagyon jó irókat gyártotak( Sony és Nec ),de igy együtt szerintem már nem gyártanak olyan jó irokat.Amugy mielőtt azt hinnétek hogy amiatt váltogatom a lemezeket mert soher lennék vagy valami csak amiatt szoktam más lemezt használni mert valamiért nem kezzeli el iró.Jah érdekeség de lett véve egy TDK +DL megnéztem a midjét Ricoh szerintetek ez mennyire lesz tartós lemez ?