Verbatim DL-t vegyél pl. itt[link]
Szerk: sztem ennél olcsóbban nemigen találsz, a többi meg eléggé felejtős, ha biztosra akarsz menni.
[Szerkesztve]
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika

Verbatim DL-t vegyél pl. itt[link]
Szerk: sztem ennél olcsóbban nemigen találsz, a többi meg eléggé felejtős, ha biztosra akarsz menni.
[Szerkesztve]

Tyűha, ez már elég barátságos árban, asszem ez lesz a megoldás. Köszike a linket!!! 
!!! Cort AC12 NAT klasszikus gitár féláron: 20000.- !!!

PPeter az Unbranded Taiyo lemezekhez milyen írót ajánlasz? CD/DVD egyaránt
www.pb-proof.eliveport.com (NRgie)

[link]
Ha valaki segítene 
[Szerkesztve]
Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/

Na, decrypterrel felmásoltam egy filmemet vinyóra, majd imgburnnel ki akartam írni. kiválasztottam a rétegváltást, majd 2,4x-es írásnál (platinumra) 61%-nál write errort írt ki, és abbahagyta az írást.
a decrypterrel másolt fájlokból nero-val .nrg-t csináltam, azt próbáltam (6,2 GB) img-vel kiírni. Most ez lehet a platinum baja, vagy az optiarcé, vagy a nerot kellett volna kihagyni???

Ha már Decrypterrel grabbelted a filmet, ugyanazzal rögtön ki is írhattad volna, forrásként az .MDS fájl megadásával. Az a nérós kör szvsz felesleges volt. 

de a decrypter csak vobos fileokat csinált, azt nem is tudtam kiírni. megpróbálom még egyszer köszi 

szóval a decrypter nem csinál képet, csak video ts-ben lévő fileokat. most ahhoz hogy kell mds-t csinálni? próbáltam, de nem látta a mappa tartalmát, hanem képeket keresett, pl. nrg-t. ezért akartam nero-val képet csinálni hozzá. az imgburn meg már csak kész képeket ír ki. biztos hogy valamit nagyon elbasztam, csak nem tudom, hol kell képet csinálni decrypterrel.

A Decrypter ''Mode'' menüpontban ISO - Read opciót kipipálod, és ISO-t fog gyártani.
Ha ezt ki akarod írni, akkor pedig ISO - Write módot választasz.
Ja, és ha tudsz Booktype-ot állítani, akkor azt se felejtsd el (DVD-ROM-ra kell átállítani). Különösen, ha régebbi asztali játékossal akarsz +R (DL) lemezt lejátszani. Ezt a jobb alsó sarokban lévő, nyitott könyv ikonra kattintva tudod beállítani. Hirtelen ennyi. 

megpróbáltam nero-val is, ugyanott kiírta, hogy ''lézerbeállítás-hiba'', és leállt. nem lehet az íróval baj?

Értem, köszi, megpróbálom, csak elfogyott a DL-lemezem, mind az 5. 
Használj vmi jobb lemezt... Ricoh 8x mondjuk 4x-en, de NE 2,4x-en (5ből csak azt rontotta, amit 2,4x-en irtam)
http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

TDK DVD-R és Verbatim DVD+R nekem is a kedvencem viszont az íjra irhatóban már nem vagyok olyan biztos ...
DVD-RW-ben és DVD+RW milyen márka a nyerő - plextor px-755A íróhoz ... ?
Utánna nézek és jelentkezek ...
üdv, lakisoft
megtettem ... supported media by plextor.be - [link]
[Szerkesztve]
www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :)

létezik az hogy egy RW lemezt tönkre tesz egy író?
kb. 100-200 szor volt újra írva...
üdv, lakisoft
bocsi az előbbi szerkesztést elrontottam :
helyesen : [link]
érdekes módon a verbatim-ot DVD+RW-t is és DVD-RW-t is támogatja és ajánlja a plextor ...
akkor nem tudom mi lehet a baj ... lehet egy hamisítványt vettem a MediaMarkt-ba 
feltünően olcsó volt ...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :)

A hamisítványokat hogyan lehet beazonosítani?
mediainfo alapján ... ID nem az aminek lennie kéne?
üdv, lakisoft

Most ez melyik író? A 3540-es vagy a 7173-as? Korábban ezt a két típust írtad. És csak DL lemezt ront? Nem fw nyűgje van?
Szerk: ja, olvasom, h a 3540-est már frissítetted. Akkor esetleg cserélj IDE kábelt. 
[Szerkesztve]

A NEC 3540 már nincs meg, az hibátlanul megírt 2 Ricoh megy egy Memorexet. Az új NEC 7173 2db Platinumot rontott. Kezdek aggódni, nehogy baj legyen vele, úgyhogy ma veszek 2 lemezt (nem platinumot) és megpróbálkozom a decrypterrel. Nem lehet hogy ehhez az íróhoz kell valami illesztőprogram? Bár a windows maga felismerte. Firmware-frissítés szerintem még nincs hozzá.

Egyrétegű lemezt sose rontott még ez (igaz, eddig mindössze 8 lemezt írtam vele)

És a Decrypter v. ImgBurn is felismeri korrektül az írót és a benne lévő lemezt? Kábelezés, jumperelés ellenőrzése, emulátorprogramok kilövése ajánlott. Sztem először inkább csekkold végig ezeket, mielőtt elpufogtatod a DL lemezeket. Azé' annyira még nem olcsók azok! 

Az író secondary slaveként megy egy vinyó mögött, dehát ha ezzel gond lenne, akkor szerintem nem írna egyrétegűt se rendesen. a decrypternél a booktypeban kiír egy csomó márkát, azokon belül, hogy +R vagy -R lesz, nem tudom, az számít-e, milyen márkát választok, mert elvileg NEC, de valójában optiarc. 4x-esen írtam őket, az egyiket 2,4x-esen állítottam be, de ő 4x-esen írta meg. valahogy szerintem mindig a rétegváltást rontja el, mert 60 százalék körül áll le.

virtuális meghajtó van 2, akkor kikapcsolom őket, bár szerintem az egyrétegűre is igaz lenne. Nem értem, megnézem a gyártó honlapját, hátha adnak valami extra infót a DL írásról.

Eddig Datawrite Grey Titanium Vx2 8x -os lemezeket hoztak. Egyenlőre korrektnek tünik.
Legujabb meg ugyanugy Datawrite Grey lemezet 8x -os ez is de nem titanium..
mi a vélemény a két lemezről? esetleg bővebb infó..
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

Én a saját írómat Sec. Master használom. De biztos megy Slave-ben is, nem t'om. Booktype-nál meg nagyon nem mindegy a +R/-R dolog. Azt állítsd át, amilyen lemezt írsz. (Gondolom, + - ost). Az Optiarc meg tudtommal Sony-NEC. Hú, vazze,
mivel a sima Decryptert már rég nem fejlesztik - utóda az ImgBurn - lehet, h az nem tud mit kezdeni ezzel az újabb típusú íróval! Szóval Decrypterrel ne erőltesd azt a DL írást! Sztem azzal szedd le az ISO-t, utána pedig a legújabb ImgBurn-nel írd ki. (Bár ezt nem tapasztalatból javaslom, mivel nekem egy régi NEC 3500-m van, ami simán muzsikál a mai napig Decrypterrel. De sztem ez járható út.)

Hoppá, akkor az lehet a hiba, mert pl. a néróm is régebbi, mint a 7173 megjelenése, és valószínűleg az imgburn is. felrakom a legfrissebbeket. köszi az ötleteket, majd jelzem, mire jutottam.

Sziasztok!
Én még új vagyok itt; de nagyon jó áron van DVD ill. CD lemez. akit érdekel ....
:R

Ja! az e-mail címemen tudtok töbnyire érdeklődni köszi

Hardverpiac esetleg mondd valamit?
Csak a TDi!

Szerintem nem. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Gauranga!
Az melyik kerületben van?
![;]](/dl/s/v1.gif)
Minek veszel Ferrarit, ha 50-nel közlekedsz...

A józsefvárosi mellett..... 
Csak a TDi!

Nem kaptam plextor lemezt. Plex 760SA-val nem ér nagy csalódás ha verbatimra irok ugye?
Mezőhegyes

Végre sikerült!!!
felraktam az összes legújabb progit (imgburn, decryptert), mindent úgy csináltam ahogy mondtad (decrypter -> iso, > mds, majd imgburnnel > platinum DL
), ráadásul elfelejtettem az emulátorokat kikapcsolni
, de így is tökéletesen sikerült, befejezte, műxik, minden oké. most már merek drágább lemezt venni. 1000 kösz a tanácsokért!!!

Plextor! 
[Szerkesztve]
"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

Sziasztok!
Új vagyok még így a fórumon, és látom nagyon szakértő emberek vannak itt, így én is hozzátok fordulnék tanácsért: van most Sony DVD-R 16x 30as hengeres DVD 2000 Ft ért és BenQ DVD-R 16x 60Ft/db áron.
Sony hoz alapanyagnak SONY van írva, míg BenQ nál Sony-Daxon.
Mit tudtok tanácsolni, érdemes ilyen lemezt vennem, mik a tapasztalatok?
Nekem Nec(Optiarc)íróm van,
Ezen kívül lenne még 1 olyan kérdésem, hogy az, hogy lehet, hogy 1 LG íróval megírt lemez tartalmát nem látja a NEC íróm(beteszem, és amikor rákattintok a DVD meghajtóra azt írja üres)?
Válaszokat előre is köszi!
Üdv!
Pioneer DVR-110D íróm van. Firmware 1.41-re frissítve (asszem a legújabb). És valami oknál fogja utálja ezeket a Ridisc lemezeket:
[link]
4x,6x,8x írásnál egyaránt 0%-nál kidobja a lemezt írási hibával, és persze, hogy elkezdte megírni a bevezető sávot vagy mit, és már a lemez onnantól használhatatlan. Más program már nem is látja a meghajtóban (aszondja tegyek be olyat, ami üres).
Nemtom van-e valami köze hozzá, de ezeknek a lemezeknek a fényvisszaverő rétege fénynél inkább kékes, semmint lilás.
A vicc az egészben az, hogy egyszer, még úgy jó fél éve sikerült egyet megírnom 6x-oson. Lehet azon még más volt a réteg? Mert nekem anno sok filmet írt haverom ilyen DVD-re, és annak inkább lilás az alja.
Vélemények, tapasztalatok??? 
Köszi a választ előre is.
[Szerkesztve]
Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD

Szia
Nekem az a véleményem hogy ha tudsz normális írót venni akkor miért költesz ilyen lemezekre?
MCC: Minőségi Certifikált Cuccok
Jók azok a lemezek, de ki is lehet fogni nagyon tré szállítmányt. Mi a MID-je? Vegyél Verbatimot, Plextort, esetleg ha nagyon olcsó kell, mcc03rg20-as Infinity-t, azokkal nem lesz gondod!
http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

No, akkor örö' bódottá'! 
Én nem vettem még ilyen lemezt, csak egy haverom hozott ilyen lemezeket, hogy írjak neki filmet. Legutóbb 16x Fujifilm lemezeket vettem, amit először csak 4x-esen írt, majd frissítés után 12x-en. 
Mondjuk akkor ez az ára, ha feketepiacról szerzi 80Ft-ért (mert onnan szerezte, az tuti, jogdíjcimkés nincs ilyen olcsón).
[Szerkesztve]
Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD
A ''feketepiacról'' normális lemezt is lehet(ne) venni ennyiért.
PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!

a totalcommander által 4,53Gb-nak mért fájl r áfog férni egy DVD-re???
HP Pavilion dv5-1080eh

Sztem nem. 4761 MB
[Szerkesztve]

túlírással sem?
(látom közbe számoltál
HP Pavilion dv5-1080eh

Egyrészt ahhoz olyan író kellene, ami tud túlírni (Plextor, BenQ), másrészt ennyi adatot sztem azokkal se lehet.
Ja, hirtelen nem tudtam, h szorozzak v. osszak 1024-el
(2 sör/2 feles eltompít!) 

tökömbe pedig már tömörítettem is mert amúgy 5 giga lenne de cask ennyira csomizza össze 
HP Pavilion dv5-1080eh

Film vagy adat?

adat.
képfájllenne de képfájlként is 4,81 giga...
+ egy kis telepítési segédlet hozzá 
helyesebben a rainbow vegast írnám ki ha tudnám...
[Szerkesztve]
HP Pavilion dv5-1080eh

Használj Clonedvd-t.
Nekem bejön ez a progi.

Darabold fel több zip vagy rar file-ba, aztán írd ki két lemezre. 
Csak a TDi!