Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zirowe

    nagyúr

    válasz Murphistic #10696 üzenetére

    Nem, nincs erősítő sehol, és sajnos a tv-ből is hiányzik az erősítés opció, szinte érthetetlen módon.

    Ha az egészet újrakábelezem és a mostani hosszt csökkentem az említett 30-35 méterre egyetlen kábellal, megszakadás nélkül (egyedül az antenna tövében lévő elosztó marad meg, de csak egy ágon kap jelet), akkor hova és milyen erősítőt kéne raknom?

    Nálam otthon ez úgy van, hogy Mechwart ligethez közel lakom, magas társasházak vesznek körbe mindenhol, második emeleti erkélyre van kirakva egy ilyen kis antenna, az antenna jele 4 fele van osztva (egy hármas splitter, annak az egyik ága pedig egy kettes splitterrel elosztva), a legtávolabbi tvhez összesen kb 40 méternyi koax vezet (úgy, hogy a kettes splitter legtávolabbi végén , és jön minden faszán mindenféle erősítés nélkül.

    Ehhez képest szerintem a haverom jobb környezetben van (erősebb antenna és szabadabb tér/rálátás), és mégis rosszabb a vétel..

    We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

Új hozzászólás Aktív témák