Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • torma99

    aktív tag

    Zalaegerszeg, Note 9.

    Beltérben az egyik cellához nagyon közel is nagyon harmatos a sebesség 1 Mbps le, és kb. 0-0,2 fel. Ablakban, kültéren sem sokkal jobb egyelőre 1,5 Mbps le és 0,3-0,5 fel. Ping 30-100 Jitter 30-465 ms.

    A Cellmapper alapján itt egyelőre 4 cella van, ebből kettő az üsz. közvetlen közelében, ezek közül csatlakozom egyre.

    Használhatóság szempontjából ez mobilinternetre azt jelenti,, hogy Facebook Lite picit várós, de megy, emailekhez csatolmányok gondolkodós, van, hogy kétszer kell megnyitni, weboldalak bizonyos elemei elsőre nem nyílnak meg. Nagy méretű képek értelemszerűen nagyon várósak.

    A hanghívás mind VoWifin, mind VoLTE-n tökéletes, villámgyorsan felépül, tiszta, gyors minden.

    A telefonon beállításokat nem kellett végeznem, csak annyit, hogy a mobilnetet a Digis SIM-re tettem, minden ment magától. Az APN-ben ott volt a Digi internet APN, nem kellett külön beállítani.

    Innen indulunk itt. Azt még látni kell, hogy a lefedettségi térkép az egész várost betakarja, de beltérben ez jelenleg még a cellához közel is nekem 0 pálcát jelent, ezért is a meglehetősen gyenge, de szerintem szódával használható netsebesség. (Aki Wap-olt anno, illetve EDGE-en netezett, az nosztalgiázhat)

    Csak összehasonlítás képpen. A másik három szolgáltató 7-8 cellából oldja meg a várost, Majd lesz ez jobb is, amint több cella lesz, illetve a kakaót sem tekerhették még fel rendesen.

    Holnap a munkahelyen sokkal jobbak leszne ka vételi körülmények, kíváncsi leszek ott mit fog produkálni.

Új hozzászólás Aktív témák