- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aXXon
őstag
válasz Kenderice #10696 üzenetére
A Xiaominál nekem is ezt írta, de visszalépés után megjelent a korábban mentett APN és működött.
Sfdrakex: sim csere volt, factory reset még nem.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
Kenderice
senior tag
Letöltés 4,8, feltöltés 1.6
Üllő. -
trec12
addikt
Ma voltam egy Győr melletti faluban. Sajnos a Digi térképén nincsen lefedve és tényleg nincsen nem mintha nem hittem volna a térképnek. Viszont a faluban van két baromi nagy torony melyik melyiké nem tudom. Így laikusan szemrevételezve a Digi simán felférne oda. Bár ki tudja lehet fent van már valamelyiken....
[ Szerkesztve ]
-
-
Watcher45
tag
Beírtad a kapcsolat nevét az APN beállításnál és utána mentettél rá. A többi adat nálam be van írva automatikusan de nevet magadnak kell beírni valamint az én Meizu M6-os készülékem esetében a Hozzáférési pont protokollja (APN Protocol): IPv4 / IPv6 át kellett állítani mivel csak az IPv4 volt aktív. A mentésre kattintva ami a jobb felső sarokban van azonnal kijelölte és már kapcsolódott is a nethez. Győrben a Szigethy, Tihanyi kereszteződésének közelében panel épületben elfogadható a sebessége jelenleg. (késleltetés 44 msec, letöltés 4.18 Mbit/s, feltöltés: 3.35 Mbit/sec)
[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
Nem tudom eldönteni, hogy kikérjek-e magamnak egy SIM-et.
Van egy elég jó árú, flottás, korlátlan Voda előfizetésem. Viszont a telefonomba csak egy fizikai SIM-et lehet rakni, tehát kellene egy készülék is. Kettőt cigölni meg nyűg, próbáltam már. A net jó lenne a nyaralóba, az viszont nem lefedett.
Nem tudok dönteni...
Eladó új Puretrak Valor egér, USA vásárlás, csak kipróbálva volt 1 év jótállással.
-
MasterMark
titán
válasz Hegyirabló #10711 üzenetére
Veszteni nem vesztesz semmit.
Maximum nem teszed bele semmibe, nem használod.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Hegyirabló
veterán
válasz MasterMark #10712 üzenetére
Igen, ez igaz, aztán meg lehet, hogy a nyaralót is lefedik pár hónap múlva.
Eladó új Puretrak Valor egér, USA vásárlás, csak kipróbálva volt 1 év jótállással.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz wyattthoearp #10691 üzenetére
Igen engem is érdekelne, hogy lehet működésre bírni a vowifit xiaomi készülékeken.
Beírod a *#*#4636#*#* kódot ott a sim slotot kiválasztva -> egyebek -> ims állapot ki is írja, nem aktív.[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
MAFLALA
csendes tag
Sziasztok... Használ valaki Galaxy S3 Neot.? Nem akar csatlakozni a netre..
-
kaszcstdata
csendes tag
A legnagyobb banknál már majdnem meg lehet adni az 50-es előhívót, csak épp nem engedi elmenteni...
-
vito555
tag
válasz Zsoleszhun #10715 üzenetére
Az IMS állapot nekem is hasonló,sőt a videóhívás sem áll rendelkezésre.
A beállításokban viszont mejelent a Híváskezdeményezés Wi-fi használatával és a
Hálózat elsőbségi jogai Wi-fi előnyben opció.𝄢
-
Halo
senior tag
válasz Kenderice #10693 üzenetére
Délelőtt futottam egy ilyen kört - a szolgáltatónál levő APN beállításokkal elindult a net...
Azt nézd meg, szerintem jó lesz!Ugyanúgy csináld, ahogy le van írva - ne kérdezd miért működik akkor, de működik. Nálam legalábbis működött utána!
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
RIC5I
tag
sziasztok
olvastam egy csomó mindent és minél több dolgot olvastam itt annál kevésbé értem
ma voltam kiváltani a sim kártyát
akkor lehet végül stickbe használni hogy laptopon tudjak erről dolgozni vagy sem ? telefonon 2 sim et használva lehet e erről netezni ? telefonról meg lehet e osztani a netet ?
laptopon sem torrentezni akarok meg hasonlók hanem csak szimplán dolgozni szerintem épp ha a 20gb ot fogom elérniaki elmagyarázza ezt nekem annak nagyon szépen köszönöm
Hatékonyság nem tetszés kérdése.
-
MAFLALA
csendes tag
válasz MasterMark #10717 üzenetére
Mindent beállítottam de nem meg bár az ipv4 nem lehet állítani.
-
MAFLALA
csendes tag
válasz MasterMark #10725 üzenetére
Értem...
-
-
aXXon
őstag
válasz Watcher45 #10707 üzenetére
Mindent jól csináltam, ez ziher. Viszont a factory reset után már működik, sikerült menteni. Viszont már idegből csapattam, így backupolni elfelejtettem Eddig ment a manuális restore de legalább megy
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
vittorio7
őstag
válasz #31372032 #10714 üzenetére
Az jó.
A VI. Kerületben van olyan épület ahova, ha belépek megszűnik a térerő. Sehol sincs Digi. Ki kell menni az utcára, ha telefonálni akarok vele. Otthon a XV. Kerületben a házban igencsak leesik a térerő. De még használható, kivéve a fürdőszobában. A Pannon GSM volt ilyen régen.
3/3-akat mérek. Igaz több szomszédnak is van már Digi mobilja.Összességében jók a tapasztalataim. Második kártyának tökéletes lesz. Főleg a mobil net miatt.
És 1-2 év múlva elsődlegesnek is. -
veterán
-
Freerider89
tag
válasz vittorio7 #10733 üzenetére
pont ezért jó a VoWifi funkció, ha a lakásban nincs térerő, akkor a lakáson belüli wifin keresztül megy a hívás! Nekem többek között ez a feature tetszett meg az egészben. Kapcsold be a telefonodon a funkciót és próbáld ki úgy a hívást!
"Délelőtt óvatosan, délután megfontoltan, este nyugodtan" "A siker a munkád azon 1%-át reprezentálja, mely abból a 99%-ból ered, melyet hibának neveznek." "ne hidd el amit hallasz és csak a felét annak amit látsz"
-
vittorio7
őstag
válasz Freerider89 #10735 üzenetére
Szerintem a Mi Max 2-n nincs VoLTE.
És amíg működik ez a telefon le nem cserélem.[ Szerkesztve ]
-
Watcher45
tag
VoLTE megjelenik a készülékeden? Elvileg a telefon tudja, de 4G választható csak. Próbáltam a fentebb olvasható kódot amire egy Teszt feliratú menü jön elő, ahol a Telefon almenüben van egy Volte kapcsoló, de hiába aktiválom. Próbáltam újraindítani is de mikor visszamegyek a megint ki van kapcsolva.
-
pjen
félisten
válasz Kendek #10730 üzenetére
Ügyfélszolgálat nem mondta,hogy csak telefonálásra alkalmas tabletben használható.Konkrétan azt mondta a listán lévő készülékekben működik.Más készülékben,legyen az teló,vagy tablet ,nem működik az a felhasználó problémája.Tabletből amúgy is elég kevés amivel lehet telefonálni.
-
aXXon
őstag
válasz Watcher45 #10738 üzenetére
Nem jelenik meg, pedig elvileg a Telekom is tudja. Tudod mikor látszott? Mikor egy simkártya sem volt benne, akkor látszott, de nyilván akkor még inaktív volt... Ezzel már küzdünk a készülék topikjában, még nem jöttünk rá a megoldásra.
[ Szerkesztve ]
-
Zsoleszhun
addikt
-
lyzzard
aktív tag
Óbudai sziget közepe tündérmese - hol volt, hol nem volt net. De inkább csak 1mbps környékén. A szigetre egyelőre ne ezzel a kapcsolattal tervezzetek
-
Kazasi
tag
Sziasztok! Tudna esetleg valaki tanácsot adni nekem? Samsung A5 2017-ben használnám a digis simet, apn-t beállítottam, a net működik. Elvileg LTE B3 1800 mHz-re alkalmas a teló, de a hívás egyáltalán nem megy. A telefon telekomtól lett vásárolva, már függetlenített. Megoldási javaslat esetleg? Köszi!
-
enginerus
csendes tag
Sebesség méricskélés helyett:
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest