Hirdetés

Aktív témák

  • bunny

    csendes tag

    Az a szép ebben az országban, hogy mindenki úgy véd cégeket, pártokat, mintha bizony sajátmagát kellene megvédeni. Én digiTV-t vettem, de hónapokat vártam, hogy mi lesz velük. UpcD drágább, ez olcsóbb. UpcD is szar volt az elején, bugos, leállásos, stb. remélem a digi is összeszedi magát, ahogy bővül az ügyfélkör.
    NG, filmmúzeum nekem is hiányzik, és bosszantó volt, hogy 1.5 hónap alatt lett végre bekötve. Nagyon hiányzik a tv műsor, mivel én eddig is txt-ről néztem, papír újságot ezer éve nem láttam. Jó lenne, ha menne az epg, ha nem kockásodna le néha, stb.
    Biztos vagyok benne, hogy a UpcD sok szempontból jobb, én egy olcsó megoldást kerestem arra, hogy végre a 3 castornából előre lépjek, de nem hiszem, hogy fanatikusan ki kéne állnom a digiTV mellett. Semmi közöm hozzájuk, ugyanígy nem hiszem, hogy a UpcD-t szidnom kéne csak azért, mert digiTv-m van.

    Egy dolgot el kell ismerni, bármi is lesz a digiTV sorsa. Olcsóbb, és neki köszönhetően a UpcD is olcsóbb lett. Aki ott marad, az is hálás lehet nekik.
    Ha meg nem tartják be amit igértek, nem lesz NG, epg, egyéb fejlesztés, a piac majd rendet tesz remélhetőleg. Végülis egy évig fogunk fizetni nekik, utána hastalavasita srácok, ha a szolgáltatás szar. Én tuti nem fogok problémázni ezen, de most ingyen nézek egy csomó jó csatornát, tehát egy rossz szavam nem lehet.

Aktív témák