Hirdetés

Aktív témák

  • Marschlakó

    csendes tag

    válasz flappy #1741 üzenetére

    Szinte biztos vagyok benne, hogy a Digi árai jelentősen fel fognak menni 5 éven belül, mint ahogy ez mindegyik említett cégnél így volt

    Igen, csak ehhez az is kell, hogy a DIGI vezetése átvegye azt a gondolkodásmódot, amit a multik képviselnek. A jelek szerint még szerencsére ez nem történt meg.
    Csak példaként említeném meg a DREI nevû osztrák mobilszolgáltatót, aki ugyan 3G téren monpol helyzetben van az osztrák piacon, ennek ellenére jobb percdíai vannak, mint a 2G-s másik 4 szolgáltatónak. Ha nem hiszed: www.drei.at (ja és tessék összevetni a magyar árakkal, és gondolkodni, mennyire jó nekünk ez multi gondolkodás és viselkedés....)



    Persze ha van jobb, lehet váltani, de ugye ha minden egyes váltásnál megvetetnek veled egy új beltérit, meg eg új belépési díjat, meg ezt meg azt akkor azért a dolog nem annyira triviális. (Zárójelben én mielőtt váltottam kiszámoltam, hogy évente pontosan mekkora is a különbség a upc és a digi között, főleg ha a upc beígér engedményt a diginek viszont ki kell fizetnem ennyit meg ennyit. Ha a havidíj nem többezer forinttal fog eltérni, és ki kell fizetni az áttérést akkor nem lesz triviális, hogy érdemes-e váltani.)

    Érdekes kérdést feszegetsz most. Ha belegondolok, akkor aki most megvette a DIGI-s beltérit, azt a jupici csak úgy tudná két év után visszacsalogatni, ha nem kellene új beltérit vennie az ügyfélnek, plusz még árban is versenyképes lenne. A kettõ együtt pedig nem mehet.

Aktív témák