Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz chopin42 #104350 üzenetére

    Aki játszik biztosan van olyan erős, hogy eltud vinni pár körre. Pl. innen valaki, vagy Communityből. Elsősorban egy DH mellé.
    Úgy gyorsan feltudnád cuccolni a DH-t.
    Nem magamat ajánlom, mert vissza kellene telepítenem a játékot, és a helyét már régen belaktam. :)

    Természetesen elfogadom, hogy neked még okoz izgalmat a riftezés.
    De fenntartom, hogy a rift és a gr nem annyira random... van olyan, hogy akár 2 óra játék alatt beadja ugyanazt a pályát, akár többször. Vagy ellenfelet.

    Ha a cuccok között nem lenne nagy difi, akkor nem farmolnál annyit, vagyis kevesebbet játszanál. :) Ez is a cég/játék módszere arra hogy többet játsszon az ember.

    De tudod még így is mennyire könnyű egy build kiépítése a Diablo 3-ban a többi hasonló játékhoz képest?
    A smart loottal és a nem túl sok karinként eshető cuccal. Igazából lvl70 fölött kieshet bármi hulladék statos ami kell a buildedhez, a szetbónusz és a leg tulajdonságok na meg a kövek úgyis visznek mint a villám. Utána forgatgatod, a cuccokat, csiszolod a builded, jöhet a reforge, upgrade, drop stb.
    Ne tudd meg hányszor vittem le pl. GR55-60-at hiányzó fegyverrel, hiányzó leg gemmel, Set Dungeont Masterre, stb. GR60 fölött már persze kínlódás volt, nem is erőltettem.
    Szóval azt akartam mondani, hogy egy full karit kiépíteni nem nagy dolog, cserébe a tökéletesítése kb. végtelen történet. :) Ilyen a felépítése a játéknak. :)

    Értem, de amit fentebb írtam: ha mondjuk túlnyomórészt perfekt cucc esne, nem lenne unalmasabb a játék? Amikor már a cuccokért nem kell hajtanod?

    Örülök, hogy szórakoztat!

    (#104351) Peppo: Igaz.

    Volt egyszer, hogy az itteniek tanácsára kipróbáltam, hogy kizárólag speed GR-t nyomtam. Ami mondjuk 3,5 perc alatt lement. Nem volt magas. Úgy felpörgött a leg esésem, hogy több Primal hullott 4-5 nap alatt, mint korábban akár 3 hét alatt. Az más kérdés, mire voltak jók. A Paragon is szépen gyarapodott.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák