- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz istvankaa #2000 üzenetére
Ajjjajjajj. Nem ártana némi írásjelet alkalmazni, és ha lehet, helyesen. No meg ha az adott illetőnek válaszolnál, akkor azt is látnánk, mire kérdezel rá. Adott hozzászólás fejlécén ahol az illető neve is van, jobb oldalon ott a "Válasz" gomb, azt nyomd meg és úgy írj. Akkor tudni fogjuk, mire vagy kíváncsi. Ne haragudj, de ha jogosítványod van, ezt is fel fogod érni ésszel, hogy ez építő jellegű kritika akarna lenni és nem beszólás vagy trollkodás.
"Meg lett a hiba oka? Most vettem nem rég egy szalonos Dacia Lodgy autót és ugyanezt írta ki. Miért jelezte ki ezt a hibajelet Neked? Előre is köszönöm a válaszod!"
Kérlek írd meg, melyik hozzászólásra válaszoltál, mert nem tudjuk. Bár nekem gyanús, erre válaszoltál?
-
kelly416
veterán
válasz kelly416 #2001 üzenetére
Közben (hogy szó ne érhesse a ház elejét) átfutottam a 2000db h.sz-t, legalább képekben mi lehetett még a probléma, ennyit találtam csak.
-
-
surgery
senior tag
válasz Luck Dragon #2003 üzenetére
Reméljük lesz az több is.
-
-
JoinR
őstag
Hamarosan lízingelek egy autót a céggel, mivel jobban megéri, mint a sajátot arra használni...hosszas keresgélés után csak újra a Duster-ig jutottam (jelenleg '19 1.6 SCe van), az LPG-s változat a legszimpatikusabb (az újak már megkapták a 6-os váltót). Ha még beleférnék abba a MOL-promócióba, hogy 200 ezerért adnak üzemanyagkártyát, akkor nem is gondolkoznék rajta túl sokat...igaz, sokat drágult, de ennyiért még mindig a Duster nyújtja szerintem a legtöbbet.
-
-
JoinR
őstag
válasz Luck Dragon #2007 üzenetére
Ja, semmi extrém (pl. terep), csak eljárni ügyfélhez, ha kell. A mostani is 90%-ban autópályán ment, bár itt keveredik az üzleti és magáncélú használat. A sok autópálya miatt lehet jobb lenne egy laposabb autó, nah meg gázolajos, de már hozzászoktam a jó helykínálathoz, a dízelt meg nem szeretem.
-
-
JoinR
őstag
válasz Luck Dragon #2009 üzenetére
Annyira nincs dízelpara (a hideg traktorhangját mondjuk rühellem, de kibírnám), csak +1 millió a listaára Évi kb. 12 ezer km-ről beszélünk, nem hajtom szét az autót, nah.
Néztem a Sanderót, de alig olcsóbb, és nekem kicsit kicsi, amikor vidékre utazom (és nincs épp járvány), szoktam vinni telekocsizókat is. Ráadásul nyaraláskor valahogy mindig sikerül plafonig pakolni 2 fővel is...kutya, bicikli, stb.
Nagyon néha meg rámegyek földútra (egy barát tanyán lakik), meg nem kell félteni a magas szegélykőnél sem a Dustert[ Szerkesztve ]
-
-
surgery
senior tag
Sziasztok a gyári naivra valami fólia védelem elérhető a kijelzőre? Valaki használ ilyet?
-
-
-
válasz kelly416 #2015 üzenetére
Ilyenkor amikor olvasom hogy fényes felület , mindig az jut eszembe hogy mit csinálnának ha H Astra Cosmo belsővel kellene autót használni , ami minden is zongoralak fekete , napfénynél minden is csillog . [kép] [kép]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
surgery
senior tag
-
konyi79
addikt
válasz Luck Dragon #2016 üzenetére
Hu de csúnya az a belső, a fényestől függetlenül...
-
-
konyi79
addikt
válasz Luck Dragon #2019 üzenetére
Lehet, csak a kép adja vissza rosszul, de a világosszürke alapra rápakolt pár fekete folt így nagyon bántja a látásomat.
-
-
surgery
senior tag
Ma hívtak a szalonból megérkezett 3 héttel korábban.
-
-
surgery
senior tag
-
kelly416
veterán
válasz Luck Dragon #2021 üzenetére
Kár lenne még szerintem. Nekem 15 perc plusz egy kis kosz lenne, itt van minden a garázsban hozzá, de majd ha tartósan melegebb lesz és nem fagyogat már reggelente. Szerintem.
-
surgery
senior tag
Köszi . Egy gyors kérdés téli gumihoz acélfelni méret ezt néztem csak nem vagyok teljesen biztos benne hogy jó a méret?
[link] -
molnarpeter
nagyúr
-
surgery
senior tag
-
Dvix
senior tag
Emberek már látom kezdődik a hülyeség. Vadiúj Dacia Lodgy 6000km-el benne 4,5 milláért magánszemélytől. Ő meg gondolom megvette 2,5-ért Aki megvesz egy Lodgyt ma Mo.-n 2,5 fölött használtan....nem hiszem h tudja mekkora haszonkulcsot nyomat a tulajnak
-
-
Dvix
senior tag
válasz Luck Dragon #2034 üzenetére
-
Ez szinte itt van mellettem .
Amúgy ez egy fél éves autó , 15-th felszereltségű legnagyobb benzinmotorral .
Felszereltsége is Lodgy szinte felső kategóriás .
Ez újonnan egy 6M autó , szerintem 4,5M korrekt ár érte .
Ellenben ezért az összegért már más markát is lehet kapni használtan nyilván amit az ember szívesebben választA káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
kelly416
veterán
A nagycsaládos autót 3 évig nem adhatod el, az úgy vásárolt autók még kb. másfél évig nem kerülhetnek piacra ezért, így aki 2,5-ért megvesz egy fél éves Lodgy-t, az vagy vak, vagy hülye, mert ekkora szerencséje senkinek nem lehet, hogy 6M-s autót fél évesen a linkelt állapotban megkapja 2,5-ért. Ja? Ronggyá törték? Kikönyökölt a motor és bontotta a kasztnit is itt-ott? Akkor talán lesz 2,5 az ára.
Szerk.:
Nektek is ugrik be néha "gemius" ablak hahu-n képekre kattintva, vagy becumiztam valami vírust? Most HD képre kattintottam a linkelt hirdetésen, új ablakba nyilt meg a spam.[ Szerkesztve ]
-
-
golyós
addikt
Biztos nem veszel Nagycsaládos Lodgyt, le sincs gyártva a törzskönyv egyikre se.
Ha letelik a 3 év a tulajnak kell kérvényezni az államkincstártól, hogy adják oda.
Egyébként én is gondolkozom rajta, hogy ha letelik a 3 év eladom annyiért amennyibe került nekem. Lesz rá még 2 év gari, nem lesz benne 25ezer kilométer. Nem fog rajtam rohadni szerintem.
Egyébként ez ugyan az mint az enyém, nekem 2019 november 29. Nincs benne ennyi kilométer, alufelni, téli-nyári gumi, fóliázva, tetőcsomagtartó, csak nálunk még Stepway néven ment.[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
kelly416
veterán
Nem esztelenül kattintgatok mert akkor tényleg minden felugrál már ott is, a "hd" feliratra nyomtam a képek felett, amire nem illene ilyennek bejönni. De sok minden apraja zavar, a telómra sem tudok másik romot tenni, mert adb install érthetetlenül nem indul el hibaüzenet nélkül, úgyhogy valószínűleg újratelepítés lesz 0-ról, de köszi a tippet.
-
konyi79
addikt
válasz Luck Dragon #2021 üzenetére
Még mindig nem jön be
Nem, még a téli. Egyelőre a Dacián marad, az biztos. Bár a Clion agyaltam, mert egyiken átcserélve nem kockáztatok, a 20 fokos nappali hőmérsékletben meg nem kellene télivel ingáznom a pályán, de a -8 fokos reggelek elvették a kedvem. A hosszú hétvégén viszont biztos egyiken cserélek.
-
surgery
senior tag
Sziasztok ma délelőtt vettem át végre 1,3 130 lovas 15ch Celebration. Első tapasztalatok csendes jó a nyomaték. Üllés kényelmes. Biztonsági öv nekem pont jó helyen van. Ablakemelő gombok talán lehetne picit előrébb de az sem vészes. Kormány nagyon könnyű jól iranyítható uthibákat jól veszi. Most mentem 140 kilométert vele autópályán is csöndes. Nekem a tempomat akitiváló sincs rossz helyen használtam. Nagyjából első benyomásra ennyit tudok elmondani.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
kelly416
veterán
Itt a Tavasz!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest