- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Dexter721 #6550 üzenetére
Most adtam el 4 sárgát 0.65-ért, 10 perc alatt elment.
Mióta hétvégente behal a steam, 15-20 centet esett a kék és a sárga láda ára is...Btw, nem hiszem, hogy lehúzás lenne a sima csere, én is 0.50-0.80 közötti fegyvereket cserélek sárga ládára, ma is vagy 10-et.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Dexter721 #6553 üzenetére
Sőt most már 10 perc sem kellett: [link]
CS:GO Fegyverláda 2 (2 db) vihető akinek kellene.Szerk.: Érdemes figyelemmel kísérni és kikísérletezni, szombaton például 0.8-ért adtam el, azóta meg folyamatosan zuhan. Hétvégére szerintem megint magasabb lesz, mert sokat vesznek.
[ Szerkesztve ]
-
GergőBp
tag
Majd valaki mondja meg, hogy ki nyerte a mapot please. Pont msot kell lecsatlakoznom kutyázni
"Jót s jól! Ebben áll a nagy titok. Ezt ha nem érted, szánts és vess, s hagyjad másnak az áldozatot."
-
GergőBp
tag
válasz Coccolino_O #6562 üzenetére
Most az FM-et raktam meg. Bár rohadtul nem értek az egészhez. Csak olyan tipp mix szerűen játszom. Nézem az odds-ot Igaz most 50-50 volt, de valamire rakni akartam, mert tegnap nagyon alacsony volt az odds mikor én fogadtam. Később fordult meg és lett nagyobb. Na majd kiderül. Én nem vagyok gyűjtögető, szóval csak szórakozom Ha elvesztem és nem volt értékes akkor nem sajnálom. Ha lenne értéke eladnám a piacon
"Jót s jól! Ebben áll a nagy titok. Ezt ha nem érted, szánts és vess, s hagyjad másnak az áldozatot."
-
törölt tag
válasz Vismajor01 #6564 üzenetére
Ment PÜ
-
GergőBp
tag
válasz Coccolino_O #6566 üzenetére
-
betegphiu
senior tag
találkozott már valaki wh buggal?
vicces volt ma nukeon,ct oldalon azt veszem észre,hogy 1-2 doboz nincs ott ahol kellene,csak az árnyékuk. simán átlátszó volt. átlőni,átfutni nem lehetett rajta,de infozni jó volt. viszont fostam,hogy valaki észreveszi és jön a bann. ezért megszakítottam a meccset és újracsatlakoztam.
utána már jó volt minden. buktuk a meccset -
Mark21
tag
válasz #97716736 #6569 üzenetére
Hááát, nem tudom mennyire vizsgálnák ki az ügyet, haverom hetes bannt kapott mert nem tudott visszalépni, pedig volt net is meg steam rr is. A support válaszban annyit nyögött ki, hogy nem szedik le a bannt és ennyi.
Ez a creative use of game mechanic/bug nem szokott nyerő lenni más játékokban. Általában backroll vagy meghatározott idejű bann jár érte.Nice mask, they said!
-
Slystyle
őstag
A VAC ban és a competitive eltiltás teljesen más. Az ismerősöd valószínűleg nem jutott vissza 5 percen belül és ezért kapta az egy hetes tiltást.
Amit betegphiu írt, azt pedig be lehet azonosítani WH-ként, amiért VAC ban jár, ami sokkal nagyobb terjedelmű. Ha nem követte le az ellent a box-on keresztül, akkor valószínű nem vették észre és remélem nem fogják ban-olni, eléggé bad luck Brian feeling lenne. -
törölt tag
Simán kaphatsz bann-t ilyenekért ha valaki jelent.
Az más kérdés, hogy a játék tele van ilyen és ehhez hasonló bugokkal... -
Slystyle
őstag
Akkor hangsúlyozom megint, competitive eltiltás (competitive cooldown, így írja menüben is, nem ban-nak) és ban között nagy a különbség.
Ezzel pedig mindenki birkózzon meg maga és fogadja el. Ilyen a rendszer, nincsenek kivételek, nekem is volt, de csak egyszer és 30 percet kaptam. Az ismerősödnek már nem az első esete lehetett, ha 1 hét cooldown-t kapott.Másik meg az, hogy a connect probléma és a box eltűnés között nem látom a hasonlóságot, az egyik grafikai hiba, másik pedig hálózati. Betegphiu-nak abban kell reménykednie, hogy nem report-olták az ellen csapatából, WH gyanánt.
Ilyen esetekben amúgy jó, ha kéznél van a felvevő programunk és megtartjuk a bizonyítékot egy jó ideig, ha mégis bajba kerülnénk. -
-
Mark21
tag
válasz Lacccca87 #6580 üzenetére
Igen, azok benne vannak a pakliban, csak az amikor nem enged vissza a játékba hiába rapeled a reconnectet és errorozik, az jobban bosszantó.
(Dota 2-ben kicsit lazább ez a rendszer, nekem is van pár abandonom, de még egy gameig tartó low priot se kaptam még. Te kaptál már ezért?)
Nice mask, they said!
-
Slystyle
őstag
Ahogy mondtam, eddig egyszer fordult elő (elment az áram vagy a net, már nem emlékszem pontosan) és kaptam egy fél órásat, ami szerintem teljesen jogos. Nem azt mondom, hogy boldog voltam, hanem felfogtam, hogy igenis ez ezzel jár, ha pedig szaladok a supporthoz sírni, nem fognak segíteni.
Napos/hetes? Sose lesz ilyen, mert ha tudom, hogy ha esetleg gond van a gépemmel, netemmel, esetleg karbantartást végeznek az utcában/lépcsőházban akkor nem játszok competitive-et.
Elsőre pedig senki sem kap napost/hetest, csak ha többször TK-zik vagy lépked le egymás után valaki, de az ilyennek meg azt mondanám, hogy menjen pub játékokkal játszani.
Ha pedig kaptál 1 hetest, majd lejár és után egy jó ideig nem lépkedsz le, akkor a cooldown-t is előről kezdi, tehát fél órával startolsz majd egy lelépés után (nem pontosan mennyi ez, talán hetek alatt vissza lehet nyomni fél órára).Na már most, ha tegyük fel, nekem elszállna az agyam competitve meccs közben, mert nem bírom elviselni a vereséget (nem ilyen vagyok persze) és ott hagynám a pácban a csapatom majd azzal az erővel a Steam-et is bezárnám, majd mennék panaszkodni support-nak, hogy jajj, de ez nem az én hibám volt, elment a net/áram és ezt követően feloldanák a cooldown-t, akkor ennek hamar híre menne és mindenki generálná magának a net/áram "kimaradásokat". Pontosan ezért értem meg, fogom fel és fogadom el a Steam által készített szabályzást erre a problémára. Ha neked ez nem tetszik vagy nem vagy képes elfogadni, akkor játssz pubon, válts játékot, rage-elj a support-nak vagy ha nagyon merész vagy, pereskedj.
Megszoksz vagy megszöksz. Ilyen egyszerű a képlet.
A kapcsolódási problémára annyit tudok mondani, hogy a router-t át kell nézni, ki kell nyitni a portokat, esetleg szólni a szolgáltatónak, hogy van egy ilyen probléma. Velem speciel még nem fordult elő, hogy ne tudtam volna visszamenni egy adott meccsre.
Steam oldali hiba akkor szokott előjönni, mikor le van terhelve a rendszerük (Steam sale-ek), ilyenkor én nem is nagyon játszok, max megyek surf, pub vagy idle szerverre.[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
Elmúlt napokban futottam bele jó pár érdekességbe dust 2-n illetve office-on. A két offie-os volt a legfurcsább.
1. T oldalon voltam, egyik T a legbelső irodában. Külső irodában, hosszún mindenhol ember én meg kettő között, hogy megyek ahova kellek. Erre mikor lövik be a rendőrök az ablakot meghal a legbelső irodában lévő emberünk.... Kapott egy fejest. Kb. 3-4 fal van köztük, úgyhogy elég érdekes volt a dolog.
2. T-ben egy awp-s figyelt, 1 ct ment hosszúról, 2 de nem egymás mögött meg ment másik irányból. T lelőtte az egyik ct-t, erre meghalt mind a három..... Még T is kérdezte, hogy ez mi a franc volt, mert ilyet még nem láttak.
Úgyhogy elég furcsákat produkál a játék
-
Mark21
tag
válasz Slystyle #6583 üzenetére
Net kimaradós áram kimaradós részre nem vonatkozik amit írtam, csak arra, amikor nem nálad van a hiba.
A kifogásos dologhoz annyit fűznék, hogy szerintem látniuk kellene, hogy elérhető-e az a szerver minden playernek aki rajta van, egy esetleges reconnecthez.
Ez utána logból kiolvasható lenne, ha nem engedte be, hogy az egyén próbált-e újracsatlakozni, vagy nem, ha egyáltalán panaszt emel...[ Szerkesztve ]
Nice mask, they said!
-
Lacccca87
addikt
Honnan tudod hogy nem nálad van a hiba? Biztos vagy benne?
Tudok mondani olyan helyzetet amikor úgy gondoltam nem nálam van a hiba (természetesen Dota2 ből) mert nem tudtam visszacsatlakozni a szerverre. Kicsit később megnéztem azt a meccset és azt láttam hogy nyertesként könyvelte el (amellet hogy leavnek is). Megnéztem jobban és rájöttem hogy a mi csapatunk ból cska én és haverom estünk ki, az elleből pedig 3 -an. Namost ha tényleg a szerverrel lett volna gond akkor mindenkinek ki kellet volna esnie (volt már rá példa, ezt még leavenek se könyvelte el).
Inkább azt mondanám hogy a netkapcsolattal volt esetleg valami a nemzetközi hálózatokban.
Low priorba még sose kerültem ~1350 játékra van 7 leave-em az is elszórva azóta hogy megvan a Dota2.
Titok nyitja hogy ne egymás után csináld, és ha tényleg érzed hogy valami nincs rendben a technikával akkor inkább nem kell erőltetni a tétes meccseket. -
Arkennys
addikt
Nálunk most meccsen körkezdésnél (sok kör után voltunk már, térfélcsere is megvolt) kivágta a komplett ellenfél csapatot full. Hopp. Na jó, megindulunk botok ellen, erre kiírja hogy feladva, pedig bent se voltak már
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Mate
nagyúr
válasz Arkennys #6590 üzenetére
Én ilyenkor szólok a csapatnak, hogy ne induljunk meg. Volt nekünk is olyan, hogy kivágott az ellenféltől mindenkit, 1-et meg tőlünk. lehetett tudni, hogy szerverhiba. Erre csapatunk fair play embere mondta, hogy gyorsan rusholjuk le a botokat.... Én inkább vártam, hogy visszaérjenek. Számomra a győzelem nem ér ennyit.
-
Zoli54213
aktív tag
Új videó, remélem elnyeri minél több ember tetszését
Highlights of the weekGigaByte X570 Aorus Elite ::|:: 48GB DDR4 3200Mhz ::|:: AMD Ryzen 7 5800X3D + NZXT Kraken Z63 ::|:: RTX 4080 Phantom 16GB ::|:: Samsung 980 Pro 1TB + 860EVO 1+1TB + 250GB ::|:: Acer XV322QK KV 32" 4K 144hz 10bpc ::|:: Logitech Z906 ::|:: Corsair HX850i
-
Mate
nagyúr
Cs frissítés van, vagy miért tűntek el a Cs raktárak és a játékosok nagy része?
-
törölt tag
"Servers are currently down for maintenance as we ship a large update to improve future server performance."
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
Már jó Lehet szavazni a pályákra
-
zzeN
aktív tag
Szép lista, jó olvasgatást
- Significant improvement to server infrastructure to support growing CS:GO community.
[ UI ]
- Fixed an alt-tab related memory leak.
- Added ability for Friends Lister to display two columns of friends.
- Added ability for mouse wheel to scroll Friends Lister.
- Added filtering by item name. Players can enter any part of an item name in the text field to filter their inventory.
- Added ability to sort items when selecting items that will work with a tool.
- Players can no longer initiate a vote kick on the final round or match point.
- The 'bomb has been planted alert' now also states the number of seconds that mp_c4timer is set to.
- The voice chat button in the lobby (microphone) now stores it's state from session to session.
- Fixed remaining cases where Blog would take mouse input when if was obscured.
- Fixed Main Menu bar buttons getting stuck in highlighted state.
- Context menu entries are now divided into categories.
- Open Case UI will auto-select a key in cases where players do not need to choose between different types of keys.
- Fixed cases where players could not rename items in Lobby and Pause menu inventories.
- Inventory images will show the thumbnail for a weapon's sticker.
- Buying helmet when you already have kevlar will now update the health/armor HUD icon element immediately on purchase.
- Fixed the freeze cam panel not always having the killer's weapon item data during demo playback.
- Grenades now show player ownership in their name.
- Fixed some vote panel text getting truncated.
- Fixed the health, armor and ammo HUD elements not showing up sometimes when spectating some players.
- Fixed some alignment issues on the spectator follow panel
- Fixed the weapon image in the spectator panel not having a background.
- Realigned the spectator follow panel a bit.
- The gift drop alert panel has been de-holiday-ified.
- Removed the snow from the main menu background.
- Turned off rope and freeze cam holiday effects.
- Fixed missing Cyrillic characters in chat.
- Fixed HUD disappearing when alt-tabbing or starting another app (like hlmv).[ MAPS ]
OVERPASS
- [Bombsite A]
-- Moved CT van to give more effective cover
-- Made CT van climbable
-- Moved fences to give more space
-- Removed red car
-- Widened door into back of A
-- Blocked visibility from bridge to canal
-- Tweaked position/rotation of truck
-- Made corridors and stairs under A wider- [Bombsite B]
-- Moved Bombsite B to CT side of pillar, extended area with a platform to give more space and cover
-- Made players in sniping room easier to silhouette against the background
-- Made cement sacks climbable
-- Opened up wall on CT side
-- Made bridge wider- [General]
-- Moved up CT spawns and pushed T spawns further back
-- Increased C4 radius to 500 from 400
-- Railings in sniper room no longer blocks bullets or grenades
-- Added light to sniper room balcony
-- Made upper door in park connector wider
-- Made park connector easier to navigate
-- Made corridor near T spawn wider
-- Brighter ambient lights in canal pipes
-- Made climbing thing in playground more solid
-- Made bathroom corridor wider
-- Made windows in bathrooms breakable
-- Added spectator fixed camera positions
-- Tweaked soundscape settings
-- Fixed various minor bugsCOBBLESTONE
- Added collision to top of trees
- Added more accurate model collision
- Removed particle effects that could be mistaken for grenades
- Blocked a sightline in battlements near A
- Blocked a hiding hole in underpass near A
- Removed light models near statue at B that could be mistaken for player heads
- Removed a portapotty at back of B
- Raised height of center fence near B
- Fixed various minor bugs
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Interactive Brokers társalgó
- Autós kamerák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Házimozi haladó szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest