- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
(#6797) Xero: Mindenki letöltheti kipróbálhatja, saját magára szabhatja, nincs ebben semmi rossz, és segíteni miért ne szabadna? Nyilván akinek nem kell nem használja, és nem tölti le, akit meg amúgy se érdekli, hozzá se szól, te vered nagyra az egészet
A Globalosok mind csalnak kivéve egy-két embert akiket ismerem Twitch-en keresztül, na meg a Pro csapatok. De egyetértek a táblázattal
[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
Az leosztás...:
Csapatom:
- dupla ak
- ak II
- ak II
- nova 4
- unrankedMásik csapat:
- ak I
- nova 2
- silver elite
- silver 4
- unranked -
Redneck
nagyúr
Én azt szerettem mikor még arany AK-m volt hogy általában a 2-3 csillaggosok lőttek nullába mindenkit Mondjuk volt egy-két gyanús futásból kiosztott 3 fejes/mp Csalók persze nincsenek.
Szerk:
Mondjuk tény hogy nekem is szokott insane kamillákat beadni, olyanokat amikért még 1.6-ban is sikítottunk volna...[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Coccolino_O
őstag
válasz gtamate2 #6811 üzenetére
Azért ezt a rangrendszert nem kell készpénzek venni. Engem az első 10 meccs után besorolt dupla ak-ra, az azt követő meccsek után visszaestem, most megint ott vagyok, ahol indultam. Ha sok meccset nyersz, magas szinten lehetsz, de nem feltétlen tükrözi a valódi tudásodat.
-
Angelo69
senior tag
válasz Coccolino_O #6777 üzenetére
Erről valami forrást tudnál linkelni?
"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat."
-
Spet
addikt
-
Dexter721
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis csapatot összehozni akikkel lehet Versengőket játszani, én 3 műszakban dolgozom ezért viszonylag keveset tudok gép előtt lenni (napi 3-4 óra), de egy jó meccsre mindig vevő vagyok Van 2-3 ember akikkel szoktam játszani, de az igazat megvallva randommal nem olyan izgalmas. Ha valakinek lenne kedve hozzá szívesen várom!
-
Mark21
tag
válasz gtamate2 #6811 üzenetére
a 10 meccs alatt játszottak serif meg dupla ak-s ellen?
(Haverom egyből dupla aks lett mert bemakkolt 10 meccsből 9 et és silver elitnél nem tud többet. Utána meg szépen visszaesett, de addig is a dupla aks meccseken hozta a fix 5. helyet az ellen nagy örömére )
Én sem örülök, ha unranked arcokat rak mellém, gondolom te sem, ki tudja honnan szalasztották őket
Nice mask, they said!
-
-
Mark21
tag
válasz bladegery #6818 üzenetére
Nem úgy, hogy beraknám ak-sok meg sherifek közé 5 nyert meccs után, remélem ezt te is belátod...
3 csillag/4 csillag körül is a legtöbb unranked 2 db/meccs volt amivel eddig összefutottam. Főleg nem 3 unrankeddel egy csapatban ak szinten.Silveres srác mért írogatna? Valószínűleg tudatában van annak, hogy a ranglétra alján van, és játszhatnak vele unrankedek.
[ Szerkesztve ]
Nice mask, they said!
-
bladegery
senior tag
Ez a rendszer es minden masik is egy uj jatekos ugy kezel, hogy akarmilyen lehet, mert meg nincs rola adat. Az elso mecsen berakja olyan kozepes, de inkabb gyenge ellenfelek ellen, ha megnyeri akkor johet a kovetkezo kicsit erosebb, ha elbukja johet a kicsit gyengebb, minel tobb meccset lejatszik valaki annal jobban behatarolhatoak az egyeni kepessegei, mar amennyire az szamit ebben a jatekban. Nincs tokeletes rendszer, de amit te vizualizalsz az sokkal kevesebb esetben hozna kiegyenlitett meccseket. Ha pl. valaki soha nem jatszott meg fps jatekkal akkor o ugyan olyanok ellen jatszon, mint aki 10 eve tolja, vagy akar a masik accountjan mar van 1000 oraja? Az en rangom altalaban +-serif es van hogy rangneluliek 35-40 fraget lonek ellenunk, nem tudom hogy csalnak, vagy csak masodlagos fiok, de a te vilagodban ok 70-80 frageket lonenek a ket csillagosok ellen.
gergely-szabo.com
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Nem vagyok egy nagy játékos, de ezzel a játékkal egész jól el lehet lenni.
15 órát játszottam vele össz-vissz, eleinte nagyon bénáztam, de már a fegyverversenyeknél első 5 be benne szoktam lenni. nem botok ellenTudnátok pár tanácsot adni így kezdőként, hogy mit lenne érdemes begyakorolni? Eleinte Ak meg M4A1-el játszottam, de valahogy nem ment velük a játék, most úgy ahogy. Aug-meg Gelil ami így kezdőként jó.
Fejlövést gondolom érdemes gyakorolni.Ezek a "színes" fegyverek ugyan azt tudják, mint az alap társuk?
Live poor, die rich.
-
xLt`
tag
1.6-oztam. Lanokon, haverokkal.
Multiban cod1-eztem sokáig. Oda skill, cfg és fps kellett
Tudtok linkelni valami jó kis cfg-t?Egyébként cod-ban nagyon sokat számított, nem tudom itt mennyire befolyásolja. Az igazság meg az, hogy aki tud játszani az cfg nélkül is tud
Persze ez nem én leszek, ez a veterán CS-sekre vonatkozik -
pr1mzejEE
addikt
válasz gyáliSanyi #6821 üzenetére
Ugyan azt tudják, csak máshogy mutat a kézben. Meg persze e-penis méret növelésre is alkalmas.
Dm-et tolj sokat, megtanulsz lőni és fejlődik a reakció időd is. Mellette egy kis sd (tökömtudja minek hívják itt - bombapályás küldetésre gondolok) és ha van rá módod nézegesd a watch menüpont alatt a high ranked meccseket, hogy tanuld a helyeket, technikákat stb.
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Slystyle
őstag
válasz Coccolino_O #6824 üzenetére
Defuse mission a helyes kifejezés. Legalábbis ezt játsszák a legtöbben.
Van még az Arms Race, Deathmatch, Hostage, Demolition (ugyanaz, mint a Defuse, csak kevesebb az idő és kisebbek a pályák).[ Szerkesztve ]
-
gyáliSanyi
őstag
válasz pr1mzejEE #6823 üzenetére
Tényleg a körös meccsek alatt egész lassan lehet tanulni vagy gyakorolni.
Most néztem, hogy miért olyan népszerű a játékban az Ak. Fejlövést is érdemes gyakorolgatni.
P90-el szenvedtem fél tár egy ellen, de az igazán jók ezt 1-2 lövéssel megoldják.Live poor, die rich.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz gyáliSanyi #6826 üzenetére
Találsz útmutatókat azzal kapcsolatban, hogy mekkora a szórása egy-egy fegyvernek. (videókra gondolok)
Van egyébként hs modos dm szerver is, azon is érdemes játszogatni.Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
törölt tag
Ti hogy gondoljátok, hogy ez a láda bug lesz javítva hogy el lehessen adni, vagy így marad
-
törölt tag
válasz #97716736 #6831 üzenetére
Nekem van olyan () ládám amit még korábban raktam a piacra, ma viszont törölték az összes tételt, a ládák visszakerültek a raktárba, de továbbra sem eladható/cserélhető.
Azért gyönyörű, hogy szombat óta nincs javítva, pedig nem hiszem, hogy bonyolult lenne.
Arról nem is beszélve, hogy egy helyzetjelentés, vagy valami a fórumon is elvárható lenne...[ Szerkesztve ]
-
gyáliSanyi
őstag
Melyik ládakulcsot lenne érdemes megvenni szerintetek?
Live poor, die rich.
-
Slystyle
őstag
Na smoke-os kill-t már láttunk, de szerintem ilyet még nem sok mindenki.
2 ládán még én is ülök (bár a Bravo-t egy ideig biztos megtartom), de hamarosan javítva lesz az. Reddit-en Tweeday posztját idézte valaki, valami @csgo_dev tag-el, hogy ideiglenes a dolog és hamarosan javítva lesz. Ládákat már nem látom duplázva, de Bravo pass-ból még mindig kétfajta van market-en.
-
Slystyle
őstag
válasz #97716736 #6837 üzenetére
Anno 1.6-ban LAN-on sose sikerült ilyet össze hozni, pedig rengeteg időt beleöltünk akkoriban a játékban. Viszont Cry2/3-ban én is sokszor hoztam olyat össze, hogy magába a villanásba halt bele az ember meg olyanba, hogy a nade-et eldobtam és nem a robbanásától halt meg az ellen, hanem a becsapódásától.
-
Slystyle
őstag
Ládák javítva lettek, most már eladhatóak.
-
Jim-Y
veterán
Ez csapattárson is működik, kezdésnél titeket még sosem dobtak fejbe véletlenül füsttel? Pedig elég gyakori jelenség
-
Redneck
nagyúr
Engem még nem. Kést kaptam már párszor de ez nagyon komoly Mekkora mák már így lehozni a kört Lent a bomba és flash-sel fejen dobod az utolsót Ha az ember kapja akkor mondjuk dühítő! Ha ezt nem látom tuti egy hétig nem játszok ha kapok egy ilyet.
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Mate
nagyúr
Most írtak cikket, hogy jól haladnak a Source 2 motorral. Ez azt fogja jelenteni, hogy 1-2 éven belül új CS-is lesz.
2 dologtól félek.
1. Sok idő lesz míg kiforrja magát
2. F2P-t csinálnak belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- PlayStation 5
- Napelem
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest