- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- SSD kibeszélő
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chosen
addikt
válasz Winner_hun #47 üzenetére
Ezeket mind leírtam a milyen cpu-ban , a ház szellőzése nagyon jó (2x12cm) a proci 3Ghz-en van , realtemp , coretemp , a kijelzés jó ,az 50 fok meg ahhoz képest sok , hogy az én procim gyárival 60 fok , ezzel 50 , ph tesztben pedig a Bat egy P4 3,2 Ghz extrém meleg procit tart 55fokon , ehhez képest sokallom az enyémet.(e2180)
-
Winner_hun
félisten
Mivel nézed a hőmérsékletet? Ha everesttel, akkor vonj le nyugodtan 5 fokot, az többet mutat. A Core Temp normálisan kiírja a hőmérsékletet.
Az 50 fok nem olyan sok, számít itt a ház szellőzése is, az milyen? A proci milyen és van-e húzva?[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Chosen
addikt
Hello , rég volt itt üzenet , azért ide is beírom:
"A "milyen cpu hűtőt" topikban már pontosabban kifejtettem , de most a ti segítségeteket iskérem , van egy Coolink Bat-em , ami röviden tömören kb idle=gyári hűtő , loadban 55-60C(gyári) helyett 50 fok csak kb , szerintem , ez elég kis különbség szerintem , főleg , hogy 50 fokos , a lamellák és a hőcsö pedig , éppen csak enyhén langyos , már maxra be vannak húzva a csavarok , paszta optimális alatta(3.szorra tettem rá), már nemtudom mit tegyek.Segítsetek "
-
éN79
addikt
válasz Winner_hun #42 üzenetére
A hűtőegység maga + 1600-as venti, két kék led (az egyik nem nagyon akart a helyén maradni, a hűtő aljában, a kis gumi gyűrű nem tartotta normálisan), minden lefogató egység, fordulatszabályzó egység.
Ami nincs (mert nem én vagyok az első tulajdonosa): doboza, fordulatszámszabályzó egység hátlapi tartó lemeze, garipapír ill. számla. -
éN79
addikt
válasz Winner_hun #40 üzenetére
Nincs még mindíg BAT a szép gépedbe (márminthogy még mindíg nem tudtál szerezni újabbat, mert ha jól tudom, van már benne egy pár...) ?
Ha beruházok egy U8-ba, esetleg mit szánnál a denevéremre?
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenWRT topic
- SSD kibeszélő
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...