Hirdetés
- Új formájú, szimmetrikus egérrel adott magáról életjelet a Pulsar
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- DUNE médialejátszók topicja
- DeepCool LQ360: Ötödik generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Winner_hun #47 üzenetére
Ezeket mind leírtam a milyen cpu-ban , a ház szellőzése nagyon jó (2x12cm) a proci 3Ghz-en van , realtemp , coretemp , a kijelzés jó ,az 50 fok meg ahhoz képest sok , hogy az én procim gyárival 60 fok , ezzel 50 , ph tesztben pedig a Bat egy P4 3,2 Ghz extrém meleg procit tart 55fokon , ehhez képest sokallom az enyémet.(e2180)
-
-
Hello , rég volt itt üzenet , azért ide is beírom:
"A "milyen cpu hűtőt" topikban már pontosabban kifejtettem , de most a ti segítségeteket iskérem , van egy Coolink Bat-em , ami röviden tömören kb idle=gyári hűtő , loadban 55-60C(gyári) helyett 50 fok csak kb , szerintem , ez elég kis különbség szerintem , főleg , hogy 50 fokos , a lamellák és a hőcsö pedig , éppen csak enyhén langyos , már maxra be vannak húzva a csavarok , paszta optimális alatta(3.szorra tettem rá), már nemtudom mit tegyek.Segítsetek
"
-
éN79
addikt
válasz
Winner_hun #42 üzenetére
A hűtőegység maga + 1600-as venti, két kék led (az egyik nem nagyon akart a helyén maradni, a hűtő aljában, a kis gumi gyűrű nem tartotta normálisan), minden lefogató egység, fordulatszabályzó egység.
Ami nincs (mert nem én vagyok az első tulajdonosa): doboza, fordulatszámszabályzó egység hátlapi tartó lemeze, garipapír ill. számla. -
éN79
addikt
válasz
Winner_hun #40 üzenetére
Nincs még mindíg BAT a szép gépedbe (márminthogy még mindíg nem tudtál szerezni újabbat, mert ha jól tudom, van már benne egy pár...) ?
Ha beruházok egy U8-ba, esetleg mit szánnál a denevéremre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyuszi HOP! Szép és Jó! Sok ventivel! DeepCool CC560 v2 üveg ablakos fekete számítógépház INGYÉ MPL
- FSP Vita GM1000 gold 1000w tápegység bontatlan 10 év gyári garancia
- ASUS TUF Gaming 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- 1650W SilverStone DA1650 Gold moduláris tápegység
- Eladó! Artic Bionix szinte új ventilátorok (6 140mm+1 120mm)+NZXT GRID v3 vezérlő
- Samsung S23 128GB / Új állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest