Nice!

AMD smarter choice.
Nice!

AMD smarter choice.

Ó, még ez is tök szépen el van rendezve!
Én nem a dizájn miatt, hanem a lég ellenállás minimalizálása miatt próbáltam elrejteni a kábeleket!
De nem jött össze uh a fölös tápkábeleket a végén csak a gép aljára fektetem mert csak feszítetek a gépház oldalát!!
KÉP
"Cause I feel like a prisoner trapped inside this broken world!" (By.:Sum41)
Bakker, van itt dzsumbuj, meg por.
Legalább a 12V-s kábelt elvezethetnéd hátul.
A csúnya molex-ek (amik nem a tápból jönnek ki) mihez kellenek? 
[ Módosította: BioNiCMaN ]
Nah ja nekem sem ártana még egy-két dolog,csak hát ugye nálam is a lustaság nagy úr. 
(#203) Mustármag: Uhh. Tényleg van mit rendezgetni rajt+kitakarítani sem ártana. 
[ Szerkesztve ]
AMD smarter choice.

Ja-ja 1 hónapja fújtam ki, kellene megint!
A ventiknek kell, mert olyan hülye helyen van az alaplapi hogy vagy nem ér el vagy ki kéne vennem a kártyát hogy be tudjam kötni!
A cpu táp csatot meg ha arra gondolsz 2cm híján nem tudom elrejteni kéne egy toldó!
[ Szerkesztve ]
Arra gondoltam, nálam is elég feszes.
Szerintem ez kellene oda.

Nekem még eszembe se jutott 
Lemennek az ünnepek beszerzek egyet!

Annyit még esetleg tudnátok segíteni, hogy milyen ventit érdemes venni a házikóba? Igazából gondolkodtam azon is, hogy az elejében lévő gyári kéket lecserélném piros megvilágításúra, de nem találok bele való piros ledes ventilátort sehol. A "tetejébe" is 14 centis való?
Bayerische Motoren-Werke
120-as ventik is mehetnek a tetejébe. 

Köszi, ez jó hír, mert azt már találtam. Már csak az előlapi venti a kérdés, de ha más nem akkor átledezzük, van piros smd ledem itthon úgyis, kolléga meg néhány bga forrasztás közben csak megoldja már nekem.... 
Bayerische Motoren-Werke

Hello!
Vki tudna abban segíteni, hogy szeretném kicserélni az I/O panelt, mivel a szemetek kiadtak egy 3.0-s usb-set ugye, akár kettővel és mivel szükségem lenne rá, ezért nem szeretnék még egyszer 30 ezret elkölteni rá. Szóval tud vki arról, hogy lehet-e kapni panelt hozzá külön vhonnan, vhogyan? Kerestem neten és keresem is, de egyelőre semmi, gondoltam a tulajok közt hátha vki tud ilyenről.
Előre is köszi!
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?