Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bb0t

    senior tag

    LOGOUT blog

    válasz stopperos #1591 üzenetére

    A szerződésben garantált sebesség 15 Mb/s a szervizt pont akkor hívtam mikor beírtam az első hsz-emet, csak azért írok ide mert szeretnék kicsit képben lenni, általában ők sem nagyon tudják mi a baj, ahány szerelő kijön annyifélét mond és szidja az előzőt, hogy mit csinált.

    5-7-8 megákat mérek ez letöltésben ténylegesen olyan 1-2 mega összesen. Feltöltésem az egyébként jó.

    Kali: Én konkrétan nem mértem jelszintet csak amikor az ürge beszerelte az új modemet akkor kicserélte az elosztókat (még kint a villanyoszlopon is) és mondta, hogy ennek nagyobb az igénye mint az előzőnek, a padlásra nem tudott felmenni mert az kicsit problémás nálunk de azt mondta ha gond lesz kénytelenek lesznek oda is felmenni, szóval azért kérdeztem, hogy talán a jelszinttel lehet probléma.

    Egyébként van olyan progi amivel én is megmérhetem? Wifi-re vonatkozót már találtam de ilyet még nem, vagy ezt csak műszerrel lehet? :F

    Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.

Új hozzászólás Aktív témák