- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomszlaj
tag
Szia!
S3 tulaj vagyok. 12x-es zoom nagyon jó, bár kompromisszumos dolog. A stabilizátor is remek, és azt is megértem, hogy tetszik a kihajtható LCD. Volt szerencsém S5-höz is, működés közben nagyon meggyőző, de az elkészült képek már nem jönnek be annyira.
Szokásos szöveg: kicsi CCD, sok MP => zaj -> zajmosás.
Ha végigolvastad a topicot, biztos láttad a Szent István Egyetemről készült képet, szerintem magáért beszél...
Egy fényképezőgép mégis csak azért van, hogy szép képeket tudjunk előállítani vele!Protect the trees, eat beavers!
-
Bandesz99
tag
személy szerint én szeretem a gépet, persze nem tökéletes.
S2-t vettem még 3-4 éve kb, ami nem húzta vissza az optikáját a gari lejárata elött fél évvel, szerencsére kicserélték S5-re. Bár utólag lehet S3-mal jobban járta volna. Ez van.
Szóval csak az S2-höz tudom hasonlítani,max iso400 után már 1600 nagyon hasznos, igaz olyan amilyen, 400-800 még elviselhető. Vakupapucs is jó dolog igaz nem használtam. A kihajtható lcd-t is szeretem. Egyedül a kép szélei nem tetszenek, homályosak néhol, igaz sokáig nem vettem észre. Véleményem szerint megéri az árát kezdőknek nagyon megfelel, ezzel a géppel jól meg lehet tanulni lőni. Nem falja fel a pénzed mint egy DSLR, kiegészítőket itt is érdemes venni, de legalább obit nem kell. Igaz az obi s torzít nálam, legalább nem kell külön venni egy telét. a 12x xoom nagyon állat ha van mire zoomolni Én ajánlani tudom hibái ellenére. Árulom is saját készletem pár kommenttel feljebb olvasható. DSLR-re akarok váltani, hosszű expo miatt meg bulb meg szebb kép meg talán már felnőttem hozzá. Drága lesz nagyon..
saját képeim itt: [link][ Szerkesztve ]
So live that your memories will be part of your happines!
-
Bandesz99
tag
köszi tobsa! Igazad van, ezzel is lehet jó képeket készíteni, s nyilván lehet jobbat is alkotni vele, mint egy sokszázeressel, mert az számít ki mit csinál vele. Én szeretem a gépet javasolni is tudom, csak más kategóriát szeretnék
jah és a belenyúlást nem értem.[ Szerkesztve ]
So live that your memories will be part of your happines!
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nem használtam még ilyen vakut, de alapvetően van vakus topik, ott nálam felkészültebb emberek segíthetnek.Vakus topik
Tudtommal inkább vaku, mint gépfüggő.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest