Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HussarF

    addikt

    válasz proof88 #2621 üzenetére

    Na átírtam a függvényeket, hogy referenciaként kapják meg a vectorokat. Ez megoldotta a problémát, most már csak kb. másfélszer lassabb a függvényekbe szedett kód a spagettinél. Ezt már be lehet szerintem tudni a függvényhívás idejének. Valójában észrevettem, hogy a vectorok nagy részét már így is referenciaként kapja és nem úgy, ahogy szombaton mutattam. Erre úgy emlékszem azért volt szükség, mert ha értékként adtam át, akkor csak a függvényen belül létrehozott másolatban változtatta meg az értéket, de az eredetit nem módosította. Most átírtam referenciára azokat a vectorokat is, amelyeknek nem kell az értékét változtatni, ezért előzőleg nem írtam át őket referenciára.

    Egyébként valóban azért adtam át mindent pointerként a függvényeknek, mert én C-t tanultam és nem C++ -t. Bár mostanában már C++ -t használok, és próbálom kihasználni az előnyeit a C-hez képest, de sajnos én még mindig C-ben írom a programokat C++ -os beütéssel. Próbálom megtanulni minél jobban a C++ -ban való kódolást.
    Egyébként kivettem a pointereket és referenciaként adtam át őket a függvénynek, de ez a sebességen már nem változtatott.
    Kösz a segítséget :)

Új hozzászólás Aktív témák