Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • don_peter

    senior tag

    válasz *Ropi* #40300 üzenetére

    Köszönöm kimerítő és részletese bejegyzésed, bár nem minden részével értek egyet, de ettől függetlenül átláthatóvá tetted a másik oldalt is.
    Nyilván tudnék pár példát felhozni az érveiddel szemben és pár hasonlatot is, de nem a vita a lényeg, hanem a két oldal nézőpontjának valamilyen szintű közelítése.
    Lehet azt az árat amit feljebb beírtam kicsit tényleg alábecsültem, de el kell ezt nézni egy laikustól hiszen mivel nem ez a szakterületem nem tudhatom hogy e szolgáltatás közben milyen további egyéb költségek merülhetnek fel a vállaló oldaláról.

    Egy megjegyzést azért én is had engedjek meg: én még soha nem kaptam egy előtető, födémzsaluzás vagy akár egy tető készítése közben teljes körű ellátást. Pedig alap esetben 12óra és sok más esetben, főként 1 napos munkálatoknál akár 15órát is dolgozunk, és tegyük hozzá nehéz fizikai munkát végzünk. Szóval bocsássa meg nekem mindenki, de nem tudom megérteni miért kezelik ezt a teljes körű ellátást ennyire alapnak. Csak azért mert a körülmények elvileg adottak?
    Hogy ezt az oldalt is átlássák a fotósok álljon itt ez is, hiszen, ha egy éteremben szervezik le az esküvőt, (vidéken egy parasztesküvőn ez másként van) úgy minden esetben a technikai személyzetnek (Fotós, Hangosító, Zenész) is helyet kell foglalni, az esetek többségében a rendezés elején a pár nem számít egyéb költségekkel vagy csak kevéssel. Ha a technikai személyez alapnak veszi az ő teljes körű ellátását, akkor a párnak ezzel további + költséget jelentenek személyenként akár 15-20eFt-ot.
    Szóval egyszerűen ezt nem lehet alapnak tekinteni hiszen ez a többlet költség igen is valakit terhelni fog és az is látszik, kit...

    [ Szerkesztve ]

    ----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----

Új hozzászólás Aktív témák