Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mauzes

    őstag

    válasz Core2duo6600 #5141 üzenetére

    Akkor megnyugodtam, csak itt a koliban vannak néha furcsa esetek, és hogy havernál percekkel később is ment még, kicsit megijesztett. :)

    A szerverrel nem sokat tudok mondani, ugyanis éppen ma este kezdtem el használni. Most töltök egy torrentet, olyan 10 MB/s körül, amit eddig láttam max. az olyan 15 MB/s. Viszont még ki kell tapasztalnom, hogy milyen torrentekkel lehet sokat feltölteni, ugyanis az eddig nem nagyon sikerült. Volt egy friss torrent, amit egy ideig tudtam 3-4 MB/s-mal visszaosztani, de nem sokáig. Ilyen hamar kiszolgálják a letöltőket...? Meg amit most töltök, az egy 70GB-os pakk, kb 150-190 seeder-leecher aránnyal, ezt most mindössze 20 KB/s-mal tölti fel. Ok, hogy sok seeder van, de azt hinné az ember, mivel a letöltési sebességek azért a többségnél nagyobbak, hogy egy ilyen arányú torrentnél lehet majd arányt javítani. Szóval ebben kell még tapasztalatokat gyűjteni.
    Ez még egy friss szolgáltató, az én csomagom ára 91Ft/nap, 100GB tárhely, korlátlan slot, 1-2fő/HDD, szóval elég jó. Ha regisztrációkor megadjátok a felhasználónevem, kapok kedvezményt. :) De olvassátok el az oldalon onlinetorrent, szerintem sokkal jobb rendszer, mint a havi előfizetés. Viszont még tényleg csak pár órája használom, tanulás mellett...

    Mindenesetre köszi a válaszokat (VladimiR, Neked is)!

Új hozzászólás Aktív témák