Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • r-chee

    őstag

    válasz bul07 #9564 üzenetére

    Nem-nem... Rush-nál maradva, egyáltalán nincsenek tiltva a fegyverek. Az pedig hogy elvárt, hogy ne csakis ezekkel gyilkoljon valaki, azt takarja, hogy próbáljon meg mindenki a kultúráltság és jóízlés határain belül mozogva játszani. De ha valaki nem teszi, akkor nem teszi. Zúzhat, mészárolhat büntetés nélkül.

    Ami engem illet, nyugodtan lelőhetnek egymás után 40-szer is GL-lel vagy CG-vel stb, nem fogok ezért kidobni és kidobatni senkit, csupán elkönyvelem, hogy így jártam és kész. Nem veszem sértésnek, ha valaki lezúz. Sőt, itt most megkérek minden, irányomban negatív érzéseket hozdozó embert, hogy tessék rám vadászni, és minden megölésemért nyugtázni, hogy "igen, most megkapta a magáét" ;) .
    Bár az elején még én is a jó k/d arányra törekedtem, már nem érdekel, hogy hányadik helyen és mennyi ponttal állok, nem kapok idegbajt, ha veszt a csapatom. A lényeg, hogy játékosként tegyek valamit a csapatért, adminként pedig tegyek a játékosokért, pl. azzal, hogy kickelem/bannolom a base camp-előket, a többszöri figyelmeztetés ellenére trágárkodó, lámázgató, noob-ozgató stb. illetőket.

    üdv.

    [ Szerkesztve ]

    Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

Új hozzászólás Aktív témák