Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    Na a mostani játékot már nem bírtam szó nélkül hagyni. Órák óta szívunk, szinte esélyünk se volt 1-2 kört kivéve, de senkinek se jutott eszébe átállni. Félelmetes. Kinek jó így a játék hogy van 2 egyenlőtlen csapat, ahol szinte meg se tudjuk közelíteni az Mcomokat. Nagyszerű, bár a PH-s szerókon ezt az "alázós" mentalitást már megszoktam. Elvétve játszok csak 1-1 jó kört PH-s szerókon. Aztán jött a válasz hogy ennyi reconnal nem is fogjuk tudni megközelíteni. Na ja. Persze. Az erősebbik oldalon qurva okos mindenki, de annyi esze nincs hogy átálljon, és esetleg ha ennyire spíler akkor taktikailag is segítsen a gyengébbik csapatnak. Gondolom ilyenkor dörzsöli az ellenfél a tenyerét, ami a K/D arányt illeti. Másra nem hinném hogy jó lenne egy olyan játék ahol már az első 2 MCom-nál elbukjuk szinte minden körben.
    De én vagyok a f@sz, mert mindig azt hiszem hogy jó lesz, és felnézek a PH-s szeróra, a jó játék helyett pedig jól felidegesítem magam.
    Az pedig hogy lámáztam sztem tök jogos volt. Nem csak az a láma aki a gyengébbik csapatot képviseli szinte nulla taktikával, hanem az is aki ezt az egyoldalú harcot élvezi órákon keresztül. :( Lehet megkövezni.

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák