- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
Aktív témák
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz BandiHUN #40700 üzenetére
Bár most megy Magyar Kupa, összehozhatnánk itt is valamit.
Akár közösen le is szervezhetnénk. GOndolok itt arra pl, hogy összeírni azokat akik játszanának, majd 4fős, random csapatokat létrehozni, és így ők játszanának egymás ellen, különböző pályákon.
Live-Die-Respawn
-
boogie84
veterán
Aki egy picit is játszik a játékkal rendesen, és nem csak a killekre megy az többet használ járművet mint ő. Na meg sniperrel szed le 2× annyi embert fele annyi idő alatt mint egy átlag ember? Sztem csal.
(#40669) SipiBcs: Ebben a videóban csak én nem tudtam arra koncentrálni h mit játszik, és hogy mit mond?
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
SipiBcs
őstag
válasz BandiHUN #40700 üzenetére
Előre leírjam a végét ennek a tipusú "összejövünkjátszani" típusú megoldásnak??
Szerintem pontosan tudod, hogy hol fog elvérezni ez a történet. Láttál már ilyet sok alkalomma.
Amúgy a kezdeményezés szimpatikus lenne. Ha kell valakinek egy ultra low játékos, akkor szóljon nekem! Battlelog: SipiFresh
Boogie: szerintem minden normális ember a piros spagettipántos tangát lesi! A kockák meg még azt is kiveszik, hogy milyen fegyverrel megy, melyik kiegészítőkkel!
[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
BandiHUN
veterán
Ebben az lenne a gond,hogy akkor most ki nem akar kivel játszani,vagy 3 aktív tagra egy negyedik inaktív jut,ilyenek...ezért gondoltam arra,hogy olyan brigád,ami együtt határozza el magát.Monjuk 4 fős teamek,ahogy mondtad,és nyilatkozik mindenki,vállal-e beugrót,és mellé egy lista,kik azok,akik épp idő vagy ismeretség híján beugróként bevethetők,akár egy fix csapat mellett is.A sorsolással meg az a baj amúgyis,hogy ideális esetben megkeveri a csapatokat és kész,DE Murphy azt mondaná,hogy 4 csapatnyi emberből lenne 2 duzzogós csapat mondjuk,mert én a mittudoménkivel nem,meg összejönneg egy über csapat harmadiknak,hogy a negyedik szopóágon legyen,mert az első 2 sosem jön össze,akár mondvacsinált ürügyekkel,az egyetlen potenciális meg szétszívatja.
Valami funosabb dolgon kellene törpölni,ami valamennyire önkéntes alapon megy,ha jó körök vannak,még kiírni se kéne időpontokat,húzza az embereket a csapatstat javítása és a játék öröme
Mindegy,ez csak egy felvetés volt,hátha megmozgat másokat is.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz SipiBcs #40705 üzenetére
Szerintem nem lenne olyan rossz...pont az a gond,hogy a PH klános részét nem mozgatja meg a pub,esetleg csapatostól,sokan kiváltak külön csapatokba,így hiába vagyunk úgymond sokan a péhán aktívak,elég sok emberrel lehetetlen már játszani,mert vagy warozik,vagy a klánjával megy fel pubra,és max ellenk lehetne menni,ami egyedül pubcsapattal nem tartozik a felemelő élmények közé.
Emellé maradtak a 2-3 fős "együttjátszósabb" brigádok,akik csak szeretnek egymásra csatizgatni esténként,és szerencsés esetben 1 squadban,járműben lezavarnak 1-2 kört.
Emellé vannak a Metróhuszárok magányos farkasként,és az egyedül,de mindenféle random szerókon az élet értelmét keresők,a maradék.
Szóval egy ilyen azértis lenne jó,mert talán a klánokat is megmozgatná szabad idejükben,akár más klánokkal közösen is az ismeretség alapján csapatot csinálva(biztos vannak a klánokban olyanok,akik a klán miatt szakadtak szét,de játszanának,játszottak együtt korábban),a kis csoportoknak ugye egy komolyabb kereetekbeli együttjátszás,amire tulajdonképp minden este törekednek,de vagy összejön,vagy inkább nem,és be lehetne vonni sok "metróremetét" is,akik kipróbálnák magukat itt naponta írogató,játszó,de amúgy ismeretlen sorstársaikkal...Szerónak ott a Péhás...azé' béreltük elvileg,a kutya nemigen használja...TS-t szerintem meg lehetne oldani könnyebben.Ez utóbbi még amúgyis jó lenne,hogy az emberek kicsit összejárjanak akár meccseken kívül dumálni is,vagy pl.épp adott 2 ember,felmenne csak közös pubra,de nem tud hová dumálni menni.Nem tudom,a szeró mellé kaptunk-e TS-t...Avagy ott a Mumble,de pl.azt én 0 szinten ismerem,Ventrillo...
[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
- = Zk = -
félisten
válasz kutkut #40602 üzenetére
hát nekem sem ártana, de +4gb ddr2 halál lenne....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
HollyBoni
veterán
válasz - = Zk = - #40711 üzenetére
AM2-es lapod van,AM3-as procival? Bocs ha hülyeséget kérdezek,nem vagyok otthon AMD-s témában.
-
- = Zk = -
félisten
válasz HollyBoni #40712 üzenetére
igen.
eredetileg AM2+ -os a lap" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
pohár
félisten
válasz - = Zk = - #40711 üzenetére
nem ártana platformot váltanod...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
chabeee
aktív tag
-
- = Zk = -
félisten
tervben van
amúgy leszámítva a ramhiányt, korrekt a vas. 3,7GHz pöcc röff. bekapcs, kikapcs...ami kell" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
pohár
félisten
válasz - = Zk = - #40717 üzenetére
egy i3 leveri az X6-ot
amúgy mi a fasz ez az offáradat? idióta linkekkel
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Chris78
aktív tag
válasz BandiHUN #40709 üzenetére
Mindig lenyűgöz a gépelési tudásod.
Szerintem az eredeti ötlet nem volt rossz mert én is csak alkalmanként tudok játszani.
Az airsoftban ezt úgy csináljuk ,hogy aki kijön vasárnap játszani azokat szerencse utján (pénzfeldobás ,érkezési sorrend stb..) két csapatra osztjuk majd mehet a móka.
Ha itt lenne 1 lista ,hogy ki hajlandó alkalomszerüen játszani akkor az e listán feliratkozott játékosok közül lenne csapatosztás.
Késöbb kialakulnak a triók azáltal ki mikor ér rá stb..chabeee:
[ Szerkesztve ]
....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
- = Zk = -
félisten
egy i3 leveri az X6-ot
tudom, de nem érdekel. egy X6 van már a garászban, kellett egy a szobába isszerk.
Intelem egyhamar nem lesz. amire kell, nekem az X6 is elegendő. ha nem, cserélek...[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
1-2 pályás CO-OP vki? 1,5 fegyónyira vagyok a CO-OP kipörgetésétől
Origin-en keressetek, mert felmegyek addig CQ-zni Bazaar-ra
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
válasz - = Zk = - #40722 üzenetére
Részemről mehet, ha benne vagy? De akkor a negyedik és az ötödik pálya játszik.
-
chabeee
aktív tag
itt a bejegyzés: [link]
-
csibe1
addikt
Jó lett a videó,és a zene is tetszik ,végre nem az elcseszett szutyok szól alatta ,mint amit a legtöbben alávágnak.Leírnád a szám címét,és az előadó nevét?
Jól tippelem,hogy In Flames?(#40718) pohár
Melyik i3?[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
execute93
őstag
Jelentkeztem. Ez jó ötlet!
Összekovácsolós[ Szerkesztve ]
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
válasz csibe1 #40727 üzenetére
In Flames - Fear Is The Weakness (Sounds Of A Playground Fading album)
Trivium lett volna még a másik lehetőség az In Waves c. számmal, de ez volt a rövidebb és pörgősebb
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Laraxior
titán
holnap két WAR is lesz este 19:00kor. Egyet közvetít is a television is
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
BaLee
addikt
válasz Laraxior #40730 üzenetére
Végignéztem egy ilyen közvetítést, hát nem túl nagy élmény és akkor még finoman fogalmaztam.
Egy ilyen jellegű játékba mibe kerülne megoldani nekik egy spectator módot?Így, hogy valami távoli pontról nézheted a kis jeleket hogyan mozognak a térképen, hát nem tudom...
CS-nél is ott volt a HLTV pedig az sem mai darab...
-
Laraxior
titán
válasz execute93 #40731 üzenetére
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
BandiHUN
veterán
Hülye kérdés,de valaki nem tudja,az Updates mit jelezhet még a Hoaah-ok,stb.kívül?
Amióta csak emlékszem,ha megy a battlelog,prüntyög néha,ott a zöld nyíl,de hiába nyitom meg,nincs semmi új,bejövő cetet vagy invitet se látok.
Persze amilyen ritkán csetelek,stb ott,jó kérdés,hogy a háttérben futó BL-ben vajon megjelennek-e az ilyesmik...főleg játékmeghívásokra gondolok.Mindenesetre ilyen volt már Firefox alatt is,nomeg volt,hogy annak ellenére,hogy online voltam és néztem a BL-t ugye,jött 3 napos(!) invitálás is már újként.
Azért csak érdekel,hogy tahónak tartanak-e mert sose megyek gémelni(és persze hogyan is tudnék,ha ezesetben csak egy csippanás van),avagy csak a BL marháskodik.
Gondoltam arra is,hogy esetleg ismi szintlépésekor csippan,de most is volt,az update-ben semmi,szintet se lépett senki 3/4 órája.[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
-
RichieTri
senior tag
az új DLC
http://www.videogamer.com/xbox360/battlefield_3/news/battlefield_3_dlc_announcement_coming_next_week_in_new_york.htmllive:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
-
Laraxior
titán
Szerintem ebben annyi a hivatalos, mintha én mondanám, hogy kapunk még egy mappackot
-
H.Ezredes
őstag
válasz Cybertrone #40737 üzenetére
Megint lehet fizetni egy kicsit
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
válasz Laraxior #40740 üzenetére
Szerintem DLC biztos lesz hamarosan amit lehet hivatalosan tényleg be fognak jövőhéten jelenteni. Viszont a tippelt helyszíneket nem tartom valószínűnek.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
execute93
őstag
válasz Cybertrone #40737 üzenetére
F.ck Nem elég, hogy most fogom megvenni a b2k-t erre itt van még egy ilyen sz.r..
Jut eszembe..Nálam olyan bugok vannak...SMAW-el becélzom az ellenfelet és nem mutatja azt a célzókát..szal királyMAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
BandiHUN
veterán
válasz H.Ezredes #40741 üzenetére
Vegyé' egy cod dlc-t,és majd rájössz,mi az átb.szás... amikor lerántanak még 1 év alatt 60€-val,ha meg akarod venni.Meg mennyibe is került az MW3,14 rongy?No az az igazi szopatás.
Itt teljesen rendben van,ráadásul a Karkand ingyen volt a limitedeseknek,a limited meg nem volt több,mint a sima,csak elő kellett rendelni.Aki habozott,az meg így járt.És ígyis a Karkanddal még jött 10 jó fegyó,a legjobbak vannak közöttük,és még szórakoztató minifeladatok is kellettek hozzá,nem is csak nesze b+ alapon,hanem kis érdekességgel...
Plusz a Karkand mapok sokkal jobbak,mint az eredetik(ez persze szubjektív),rombolhatóbbak,stb...egy lapon nem említhetőek ilyen puritán mappal,mint pl.a Caspian Border..DLC bizti be lesz jelentve,csak félek,ebben a peccselési tempóban,stb,kábé nyár eleje,ha eddig még semmi nem szivárgott ki...nincs miért sietniük.Ha nem jelentenek be valamit gyorsan(2143 még idén pl),akkor nem lesz más ,majd évvégén jön egy új cod max,de annak a hírneve lényegében független a minőségétől.
Az meg logikusnak is tűnne,hogy a kövi pakkot elhúzzák a suli végére,hogy a gyerkőcök azt kapják ballagásra,évvégi bizire,ugorjon mindenki a gémbe nyárra,és a cod ellenében szerintem valami nagyobb pakkot hoznak ki,valami olyat,mint a Vietnám,esetleg még plusz szingli és koop résszel is.Esetleg még talán különálló kiegként,hogy indulhasson a cod ellen,ezzel a motorra,de új sztori és mappakkal.Ha jól tudom,a BC2:Vietnam-ot is el kell külön indítani,nem az alapjátékban vannak plusz mapok,hanem külön játékrész.Ha ilyen,onnan 1 lépés alacsonyabb áron,de rendesen kiadni a kieget teljes játékként.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Alexios #40739 üzenetére
a B2K-t vettem 3,5k -ért iponból
szal max 5k-t adok érte így kapásból...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
HollyBoni
veterán
válasz Doki-HUN1978 #40747 üzenetére
Én is! Szinte csak azon tolok CQ-t,meg Kharg Island-en.
-
Alexios
veterán
válasz - = Zk = - #40746 üzenetére
hát én 4k-ért vettem a játékot, meg a karkandot is, nem szívesen adnék megint 4 mapért ennyit
-
execute93
őstag
válasz - = Zk = - #40746 üzenetére
Ja..csak annyi a futár mint a játék...
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest