- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz - = Zk = - #40950 üzenetére
háhh, hát nem lőttem adott pályán, SV98-cal egy 400m-est....
jóóó, legfeljebb gyakorolom a 12X scope beosztásait" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
LLD
aktív tag
Meggyógyult!!! (origin)
[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott."
-
F e Z o
veterán
Lenne egy kis gondom az origin-nel. Vettem ma egy vinyót, feltelepítettem a win7, stb. Letöltöttem az origin-t, belépek, s sehol sincs a BF3 játékom. Mi lehet a probléma. A kódot itt vettem ph-n, a játékkal nem volt semmi gond idáig.
H2O über alles!
-
- = Zk = -
félisten
válasz Doki-HUN1978 #40954 üzenetére
nálam is megadta magát ...
pedig 7vége van, mennék gyilokra" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
F e Z o
veterán
Pedig EMS kolléga nyomja a játékot rendesen.
Remélem rendbeszedi magát a rendszer mielőbb, mert pipa leszek.H2O über alles!
-
sith7
nagyúr
válasz - = Zk = - #40950 üzenetére
nekem nem jön be ez a kaszt ... lehet, én vagyok ügyetlen
-
ciry
őstag
Ez mi a f...?
[link]"Csak semmi buzulás!"...
-
- = Zk = -
félisten
úú, én a MoH: AA: SH-ban sokat snipereztem. éveken át csak azzal voltam. tactical sniper szerókon. nagyon szeretem ezt a kasztot... néha BF-ben is találok only sniper szerót, akkor aztán adj neki régi emlékek
egyébként van kedvenc kasztod?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
BaLee
addikt
Jó, hogy felnéztem ide. Azt hittem megint csak nálam szar. Vagy 3 perc kell neki mire egyáltalán belép, utána meg kiírja, hogy nincs észlelt játék. Bravó!
Megyek aludni.
-
maskimx
senior tag
Ha megnéznétek a battlelog fórum technical help részét akkor észrevennétek, hogy szinte mindenkinek ez a problémája.
Ebből elég egyszerűen ki lehet következtetni, hogy valami központi hiba van a rendszerben.www.tacticalgamer.com
-
Sz.Miki
őstag
Király nekem azt írja az origin, hogy nincs aktiválva a játékom adjam meg a termékkulcsot. Alig akar bejelentkezni, van hogy kilép vagy nem válaszol.
-
- = Zk = -
félisten
restartot próbálta vki?....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
execute93
őstag
válasz - = Zk = - #40966 üzenetére
Gép vagy origin?
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
HollyBoni
veterán
Ennyi függőt..
-
- = Zk = -
félisten
válasz execute93 #40967 üzenetére
gép...
(#40968) HollyBoni
1. ha már megvettem, nyomjam, nem?
2. nem úgy volt hogy teccik menni lefeküdni?[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
válasz - = Zk = - #40969 üzenetére
-
Zoli1222
addikt
Nálam minden okés! hehe
-
pohár
félisten
amíg nem jó a játék, nézzétek a svéd kolléga tarolását
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Mi5i
aktív tag
Íme a megoldás, nekem is megy így:
Possible Workaround:
Log into Origin by itself.It will take some time.
Once you are in origin, click on the settings tab - and go offline.
In your browser run the game. I've just tried it and it works.
Hope this helps
Helps. Akinek magyar: simán origin elindít: fogaskerék > "lecsatlakozás". És utána ugyanúgy minden -
polonic
félisten
-
XP NINJA
őstag
nekem meg egy haveromnak elment az origin. állandóan nem válaszolt. újraraktam, de most nincs játék telepitve. a bf3-at aktiválni kell. beirom a kódot de azt ,mondja aktiválvva van már. ilyen kor mia van?
-
- = Zk = -
félisten
válasz Doki-HUN1978 #40976 üzenetére
szoktam vele nagyritkán talizni bizonyos szerókon....
-
petymeg
addikt
végre letöltött mindet, indítanám a játékot erre azt a hibaüzenetet dobja:
[link]
pedig online vagyok.[ Szerkesztve ]
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
- = Zk = -
félisten
+1.
nekem megoldotta.
múkodik végre" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
HollyBoni
veterán
válasz - = Zk = - #40988 üzenetére
+2,nekem is megy!
Procivettel: Nekem is fagyogatva indult el.
[ Szerkesztve ]
-
Erdei88
veterán
Nekem elindult, és ingame van 15 fps-em. Remélem hogy ezért is az Origin a felelős...
-
sith7
nagyúr
válasz - = Zk = - #40960 üzenetére
aha, engi
-
- = Zk = -
félisten
válasz HollyBoni #40989 üzenetére
és gyorsabban is lépkedek ki/be
(#40994) sith7
recon vagy assault. ez a kettő nálam.
supportos max ha tápolni akarok. pl metro B ponton leragadva...[ Szerkesztve ]
-
TigerCat
nagyúr
Leszedtem az egészet, most már látja és elkezdte letölteni a játékot. Ez is valami...
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
XP NINJA
őstag
nekem visszatért
már metrózok is
[ Szerkesztve ]
-
Sz.Miki
őstag
Múkodik minden rendesen!!
Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest