Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tibiajax

    nagyúr

    sziasztok!
    adott egy Dell "15,6-os noti. AMD A6-6310 procival, integrált R4 illetve dedikált M230 radeon vga-val.
    Tiszta új win10 feltéve, amíg nincs fent a gyártói oldalról leszedett legfrissebb radeon adrenalin driver, nincs gond. de hát ugye vga driver kell, ezért leszedtem és felraktam.

    a probléma a következő: onnantól hogy fel van rakva, a dedikált kártya megy, és az egér kurzorja is be-beakadozik folyamatosan ahogy húzom, külső egérrel is, a touchpad is egyformán. de a weboldalak is beakadnak, youtube-video is beakad, minden. az egész gép megy, de akadozik.
    ha letiltom az eszközkezelőben az R5-öt, akkor szép simán megy minden, de akkor nincs semmilyen gyorsításom, tehát még maga a win10 felugró start menűjének felugrása sem ilyen sima, ugye.. játék meg pláne kizárva

    mert egyébként a gépen minecraft-tal játszana egy gyermek, ezért is lett véve, használtan.
    én azt gondoltam, ez a gép alkalmas lesz rá, ha mással nem, de a dedikált vga-jával mindenképp. de ha azt használja, akad az egész.
    a képminőség egyébként jó, a gépbe vadonatúj ssd lett rakva, reméltem hogy az megoldja a gondot, de ugyanúgy akad. nyilván az egész gép sokkal gyorsabb lett, de ahogy húzod az egeret, röccen folyamatosan. iszonyat idegesítő

    mi lehet a baj? van tippetek?
    köszi előre is!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák