Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 426os

    őstag

    válasz MurdR #15554 üzenetére

    Háááát, mondjuk azt, hogy vállalható. Saccra nem mondanék fps-t( fraps-ot emiatt most nem teszem fel, a benchmark-ot meg ha elindítom, akkor kifagy a játék), de alapvetően folyamatos a kép, nagyon ritkán tapasztalható talán egy kis fps visszaesés (éjszaka, sok árnyék/füst és jármű stb).
    A beállítások pedig így néznek ki: [link]
    Amúgy baromi idegesítő, hogy lassan 6 éves játék és nem fut közel sem maximum grafikán. Eközben az ennél újabb játékok (Grid2, NFS The Run, Dirt3, ezekkel játszottam) mind mennek natív felbontáson minden beállítást high-ra állítva. Mondjuk sem a gt740, sem a Pentium 3550m proci nem éppen egy bivaly kategória, de akkor is...
    Még lehetne játszani amúgy a beállításokon, de túl sok különbséget nem tapasztalok, úgyhogy inkább lejjebb vettem a beállításokat, azért van ennyire minimumközeli állapoton. Természetesen a videómemóriából alapból valamiért csak 202mb-ot lát, kellett egy kis commandline-t írni, amit egyébként azért nem értek, mert egy korábbi telepítés alkalmával nem kellett vele szarakodni, alapból látta a 2gb-ot.

    [ Szerkesztve ]

    .

Új hozzászólás Aktív témák