Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FeRRaR1

    őstag

    válasz Qru #13828 üzenetére

    Sokan nem értik szerintem, és aki számok alapján vesz autót csalódni fog. A vezetési élményt nem lehet számokkal leírni. Sőt maga a lóerő se írja le. Inkább a teljesítmény görbe.

    Igazából amit én keresek az az érzelmek és smile / mile. Az a legfontosabb. Az új"C63 AMG" 4 henger hibrid 2,3 tonnás rettenet gyorsabb lesz drag raceben? Igen. Érdekel egy cseppet is? Nem. Egy korcs az egész, és nem lesz jó se országút csapatásban se pályán. Igazából a drag race egy populáris és egyszerűen megérthető dolog, de nagyon nem jó jellemzése egy kocsinak.

    Jó példa erre a carwow csatorna is. Ahol felszopnak szinte mindent, akár mennyire rossz. Majd Matt a saját csatornáján meg privát podcasteken elmondja hogy soha nem venne elektromost. Szóról szóra amit én gondolok. Jó a városba, jó hogy nincs "hidegen" járatás, lóti-futi. De 0 élmény. 0 érzelem. Én mosolyogni akarok minden gázadásnál, kormány mozdulatnál és ezt tudja az S80 V8, tudja a Macan, és tudni fogja az LC 500 is minden bizonnyal.

    F_Zolee

    Egyébként van valamekkora Charger és Challenger kínálat is itt. Chargert nem láttam / próbáltam. Viszont idén volt egy Challenger aminek átnéztem a futóművét a garázsban ahová a Volvót hordom. Alapvetően nem porcosodik nekem Amcsi autókra (Boss 429, csak a nevét meglátom már igen, ez a kivétel). Annyira nem tetszett amit látok, sokat javultak beltér és futómű minőségben, de még mindig nincsenek ott ahol szeretné az ember. 0 garancia, nehéz alkatrész szerzés, drágább rá minden biztosítás és adó. Mindezek mellett nem vágyok rá fele annyira se mint egy LC 500-ra. Mindene jó, motor, zene, úttartás, minőség kint, bent, garancia....

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák