Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 2ozzmexy

    aktív tag

    válasz FeRRaR1 #13582 üzenetére

    Igen, tudom, néztem már videót róla. Ahol megoldható egy slag és egy hosszabbító, azt el is szoktam vállalni, főleg ha saját udvarra be lehet állni/magánterületen/elvihetem. (itt közterületen autótmosni tilos, kemény környezetvédelmi pénzbírság jár érte)
    Szóval ahogyan írtad nem annyira egyszerű, csak elsőre tűnik annak. ;)
    Engem ha hívnak azért hívnak, mert nem vagyok mobilkozmetikás, nem tanultam/tanították, lelkes amatőrnek sem csúfolnám magamat, de hogy az egyik ügyfelet idézzem: "az a bajom a többiekkel, hogy mindenén látszik a profitorientáltság..."
    Magyarul: Nem élvezi amit csinál, pénzért csinálja, mint azok a bizonyos ősi foglalkozású hölgyek az út szélén (náluk sem feltétel hogy szeressék a szexet ;] ), inkább nekimegy erősebb szerrel, ha kérnek tőle valamit hogy pl vegye már ki a gyerekülést és azt is takarítsa meg, akkor felárat számol fel, stb. Sajnos a plázába beadom és 2 óra múlva kész típusú cégek is ilyenek. (ez nem magánvélemény, ez ügyfelektől jött vissza)
    Szóval a helyedben én magam csinálnám, mert akkor rendesen meg lesz csinálva. :R

    @rbalint88: nem is szeretném félmegoldással megúszni, viszont nem főállás, így megengedhetem magamnak hogy nemet mondok, ez az igazi szabadság, amikor nem a pénztárcád vagy a főnököd osztja be az idődet, hanem te magadnak. ;) Még keresem a jó rendszert, csupán annyi történt hogy összeszámoltam mennyi bevétel esett ki a hónapban és pöppet felment tőle a vérnyomásom... :DDD Ha 100-150k ráfordítással megfoghatóak lennének ezek az ügyfelek is, akkor néhány hónap után profitot tudna termelni, hiszen végső soron ez egy vállalkozás, azt meg ugye vállgazdon megtanultuk hogy "haszonszerzés céljából" csinálja az ember. :B Csak az egómat bacca, semmi komoly... ;]

    "...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."

Új hozzászólás Aktív témák